Her er de tre udgaver af Jesus Kristus

Der findes historisk set mindst tre forskellige udgaver af Jesus Kristus. Den Originale Den Originale er den Jesus Kristus, som jeg følger i forbindelse med Lystro. Denne opfattelse er i tråd med Urkiren, dvs. de første følgere af Jesus Kristus før den romerske kirkedannelse. Den Originale er Jesus Kristus som ånd og som rollemodel. Vejen … Læs videre Her er de tre udgaver af Jesus Kristus
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Spirituelt medlemskab per år og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Soren
søndag, 3 juli 2022, 20:54 20:54

Tak for den fine analyse, kære Per. Jeg er helt enig – jeg vælger Yeshua ha’Massiach! Alle reformatorerne i de forskellige europæiske lande, Luther, Calvin, Jon Hus, John Knox osv. var i øvrigt alle enige om at paven er antikrist. Det fortæller næsten ingen om længere i de forskellige protestantiske menigheder. Fordi de alle samarbejder tættere og tættere med den katolske kirke – så meget at de reelt i dag har frasagt sig deres position som reformert kirke. I dag er de (med meget få undtagelser) i praksis en del af den katolske kirke, selvom de foregiver at være en… Read more »