Mor dræber baby med frugt og grønt

Fanatisk vegansk mor sigtet for at have slået sin baby ihjel med klimavenlig kost bestående udelukkende af rå frugt og grønt. Det skriver mediet News Punch med New York Post som primær kilde.

Ja, børn (og voksne) har brug for næringsstoffer, som rå frugt og grønt simpelthen ikke indeholder. Ellers kan man i værste fald dø af overdrevet “sund” og “klimavenlig” kost, og de mindste børn er de mest udsatte.

Flere nyheder:

Transparency International mener, at Barbara Bertelsen burde være sendt hjem med det samme efter offentliggørelsen af rapporten fra Minkkommissionen. At hun ikke er blevet det, siger faktisk alt om Mette Frederiksen.

Mette Frederiksen fejrer den massive kritik af hendes lederskab ved at uddele ølbong på Roskilde Festival. Ja, man kan drukne meget i alkohol.

Knivskarp professor vurderer, at Minksagen svækker danskernes tillid til politikerne. Ironi kan forekomme.

Vestlige tjenestemænd indrømmer, at der er masser af CIA-folk i Ukraine. Det peger på, hvem der egentlig kontrollerer den krig – og det er ikke Ukraine selv.

Nye tal fra den britiske regering viser, at covid-19-vaccination øger dødeligheden i betydelig grad og dræber hundrede af tusinder efter 5 måneder.

En skjult alliance af tidligere World Economic Forum Young Global Leaders arbejder sammen for at gennemtvinge The Great Reset.

Uafhængig journalist risikerer 3 års fængsel i Tyskland for at have rapporteret sandhed fra Ukraine.

Kilde: De Vigtige Nyheder 03.07.2022

Tilmeld
Besked om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments