Handlede Fields-morderen på egen hånd?

Politiets foreløbige efterforskning tyder på, at den 22-årige mistænkte fra masseskyderiet i Fields i København i går handlede på egen hånd. Det er i hvert fald, hvad politiet selv har oplyst. Jeg kender selv mindst to personer, som jeg opfatter som meget pålidelige, som var tilstede i Fields under begivenhederne i går. De beskriver, hvordan … Læs videre Handlede Fields-morderen på egen hånd?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Michael Nielsen
Michael Nielsen
mandag, 4 juli 2022, 10:34 10:34

Konspirationsteorier Per har du mulighed for at linke til de teorier, der skriver at der slet ikke er dræbt nogen? Det ikke var ægte Jævnfør et vidne der arbejdede i Fields, en Mahdi Al-Wazni, der åbenbart ikke selv blev skudt??, så brugte den tiltalte jo udtrykket at det ikke var ægte. En sætning der kan fortolkes på flere måder. Fx som jeg allerede har skrevet i indlægget Derfor slipper Mette Frederiksen afsted med det, så kan den tiltaltes sætning tolkes som; et WBAN offer der tror at skyderierne ikke er virkelighed. et ærligt og stolt udsagn om at skyderiet er… Read more »

Last edited 1 month ago by Michael Nielsen
Michael Nielsen
Michael Nielsen
torsdag, 7 juli 2022, 13:29 13:29

Per, som jeg fortalte dig den dag jeg ringede på døren til din lejlighed, så skaber denne teknologi, mulighed for 100% kontrol med et andet mennske. Ikke 10 eller 20%. – 100 procent kontrol. Man bliver gjort til slave i egen krop. Så muligheden for at den mistænkte 22 årige mand, er chippet med et Wireless Body Area Network (WBAN), og styret via mobiltelefoner og/eller WiFi – mens han var i Fields, den er til stede. Muligheden er realistisk. Det ved politiet også. Har de vidst i årtier, for teknologien er gammel. Men dermed ikke sagt at det forholder sig… Read more »