Coronanedlukning medførte stigning i seksuelle overgreb på børn og unge i Norge

Her er dagens vigtige nyheder: Den britiske regering nægter at publicere flere covid-data, efter det viser sig, at de vaccinerede udvikler AIDS og vaccinefremmet sygdom, fortæller The Exposé. Moderna-vaccinen medfører 44 gange større risiko for hjertebetændelse hos unge voksne, beretter Steigan. Samme medie fortæller om store stigninger i covid-19 i hele verden med Portugal, det … Læs videre Coronanedlukning medførte stigning i seksuelle overgreb på børn og unge i Norge
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Michael Nielsen
Michael Nielsen
tirsdag, 5 juli 2022, 12:16 12:16

Du Per, har du links til data der påviser om den samme stigning, gør sig gældende i Danmark og Sverige? Jeg skal ikke kunne sige hvor restriktive de norske myndigheder var, under corona-hoaxet, men set i forhold til selvhad, så vil en selvhader i udgangspunktet, blive mere hadfuld, jo mere pres som vedkommende udsættes for. Seksuelle overgreb på børn som voksne er jo en voldshandling. Voldshandlingen er forløsningsfunktion for selvhad. Så i den optik, der burde en øgning i restriktioner, skabe en øgning af vold. Herunder seksuelle overgreb. Statistisk set, så burde man kunne se to kurver der stigere mere… Read more »