En psykopat kan manipulere en mand med psykose til at gøre frygtelige ting

Politiet og pressen omtaler den mistænkte i Fields-massakren som ‘psykisk syg’ og bl.a. derfor er han ikke ‘terrorist’. Det lyder underligt. Jeg, og sikkert også mange andre, tænker, at enhver, der slår uskyldige mennesker ihjel på den måde, er psykisk syg. Jeg tillader mig så at inkludere de alvorlige personlighedsforstyrrelser i denne definition, herunder psykopati … Læs videre En psykopat kan manipulere en mand med psykose til at gøre frygtelige ting
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
tirsdag, 5 juli 2022, 14:25 14:25

Det fremgaar AF Joe Rogans podcasts med tidligere CIA agenter – at MK ULTRA lignende hjernevask programmer kan producere en massemorder ud fra et hvilket som helst individ efter otte ugers “behandling” hos en psykiater med tilknytning til Forsvaret/efterretningstjenesterne. Det tror jeg ogsaa er sket her? Timingen I forhold til Minkkommission, Tour de France og “Fourth of July” er simpelthen for perfekt.

Michael Nielsen
tirsdag, 5 juli 2022, 15:04 15:04

Rigtig godt indlæg Per. Godt skrevet. Og ja, Jens, timingen er mistænkelig perfekt.

Med hensyn til MK ULTRA – og undskylder at nævne det igen, men WBAN er langt bedre end MK ULTRA. For her kan du også tage motorisk kontrol med offeret. Alle kropsdele.

tirsdag, 5 juli 2022, 16:13 16:13

“Min fantasi er måske en del mere livlig og krøllet end gennemsnittet, men jeg håber virkelig, at denne sag bliver efterforsket til bunds, så eventuelle bagmænd M/K også bliver identificeret og straffet.” Det er desværre svært at komme igennem med selvstændige, non-mainstream tanker som dine! Medierne og jantelovs “mentaliteten” har fuld kontrol med gennemsnitsdanskeren, så eventuelle statsforbrydelser og højforræderi kan gennemføres i ly og uden større modstand. Kun et ganske fåtal af danskere tør og kan tænke selvstændigt ud-af-boksen. Danskeren KAN IKKE tænke på egen hånd, de kan til gengæld godt parere ordrer og følge pensa, og vidensdele whatever TV’et… Read more »

Michael Nielsen
tirsdag, 5 juli 2022, 21:03 21:03
Reply to  Logneverden

For den skal slet ikke tages, færdig! Ligesom der heller ikke skal spekuleres i Eriksens hjertestop..

Spot on!

tirsdag, 5 juli 2022, 17:21 17:21

Jeg undre mig over, hvorfor det er så vigtigt at attentatmanden har begået terror (?).

“Min fantasi er måske en del mere livlig og krøllet end gennemsnittet”

Pjat med dig..