Gud har fået mit MobilePay-nr.

En af mine kristne veninder har skrevet til mig, at hun har bedt for, at jeg skal få hjælp til at overleve økonomisk i mit fortsatte politiske arbejde for sundhed, sandhed, frihed og retfærdighed. Hun ved, at jeg er på røven, og at jeg efter bedste evne prøver at følge Jesus Kristus i kampen mod Mørket.

Jeg har takket for hjælpen og bedt hende give Gud mit MobilePay-nr.: 335544. Jeg afventer nu de guddommelige donationer, så jeg kan fortsætte folkeoplysningen om de store bedrag, der præger vores tid.

Tilmeld
Besked om
guest

8 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
tirsdag, 5 juli 2022, 10:57 10:57

Jeg har bedt om det samme til dig Per, da dit arbejde, i min optik, er supervigtigt 🙏😇♥og jeg ikke økonomisk kan bidrage med mere end jeg gør.
Tak for dig 🙏 💜
Knus og kram 😘 💚 Hanne

Brian Olesen
tirsdag, 5 juli 2022, 12:46 12:46

Jeg har sendt en pose dadler til dig, og bedt til at du må få en fuld mave at sove på.

Det er god ernæring).

Karina H. Poulsen
tirsdag, 5 juli 2022, 19:27 19:27

Kære Per,
Min kraftigste opfordring står ved magt!

Tag valget om at droppe ud af New Age (den nye verdensreligion og satanisme i forklædning). Vend om til Jesus og bed om Hans tilgivelse af et oprigtigt hjerte. Bed om at modtage Helligånden. Bliv døbt i vand (fuld neddykkelse) på bekendelse af din tro på Jesus Kristus som Herre; så kommer du ind under Guds fulde beskyttelse. Du vil lære Sandheden at kende, og Sandheden skal sætte dig fri.

Må Gud vise dig Vejen. 🙏

Karina H. Poulsen
onsdag, 6 juli 2022, 18:15 18:15

Ja, folkekirken bør man også holde sig fra, da den desværre blot er en light-udgave af den katolske kirke. Så er man en kristen, der virkelig ønsker at følge Jesus, er det bare med at få meldt sig ud og stoppe med at betale skat til det skidt. Det er heldigvis både let og gratis — endnu. Det ændrer dog ikke på, at man ikke kan stå med et ben i hver lejr ved at dyrke Gud samtidig med østens meditation og andre New Age-praksisser uden for kirkebygningen… Jeg vil anbefale dig at læse Andreas’ artikel i linket herunder. Den… Read more »

Karina H. Poulsen
torsdag, 7 juli 2022, 18:39 18:39

Hej Per. Jeg vil virkelig råde dig til at læse de artikler og indlæg, jeg har delt. Der står alt væsentligt om Helligånden beskrevet. https://perbraendgaard.dk/2022/06/24/jesus-er-kommet-tilbage Prøv også at (gen)læse Johannesevangeliet kapitel 14. https://bible.com/bible/20/jhn.14.BDAN Johannesevangeliet 14:15‭-‬17: “Hvis I elsker mig, vil I gøre det, jeg beder jer om. Jeg vil bede Faderen om at sende jer en anden Vejleder, som altid skal være hos jer. Det er sandhedens Ånd, som denne verdens mennesker ikke er i stand til at tage imod, for de ser ham ikke, og de kender ham ikke. Men I kender ham, for han er hos jer og… Read more »