Hvis de kunne gennemføre 9/11, så kan de slippe afsted med hvad som helst

Min egen vækkelse til dyb politik startede fire år før Coronaen. Det var i 2016, da jeg tilfældigt begyndte at studere 9/11-sagen. Det er mit indtryk, at det er væsentligt lettere at vågne op til bedrag om et traume, der ligger flere år tilbage i tiden – såsom 9/11 – end at vågne op til … Læs videre Hvis de kunne gennemføre 9/11, så kan de slippe afsted med hvad som helst
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement per måned or Abonnement per år og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kim Munk
tirsdag, 5 juli 2022, 17:05 17:05

Som var din overskrift taget ud af min mund. Det er det jeg har sagt i alle årene og hvad er min konklusion så? At det altid er forgået og netop derfor, hvis vi skal tá den helt ud, er jorden en station for os, som er de rumvæsner vi leder efter. planeter som jorden er ikke noget unikum, det tror vi ved at vi tror på vi er de eneste i universet, men jeg køre den helt ud og tænker at hvad vi oplever er helt og aldeles normalt, vi er bare blevet opdraget til det stik modsatte, hvilket… Read more »

Jens Angelsgaard
tirsdag, 5 juli 2022, 22:48 22:48

NNB Per – Harcdu I din links samling Torben Laurbjergs http://www.911avisen.dk?