Psykiater bør efterforskes i Fields-sagen

Jeg ved af personlig erfaring, at mindst én psykiater i Danmark formentlig laver fordækt arbejde for besættelsesmagten. Sagen drejer sig om dengang tilbage i 2018, hvor jeg skulle holde et offentligt annonceret foredrag i Bethlehemskirken på Nørrebro. Foredraget skulle handle om ligheder mellem Jesus og Buddha. Jeg ville med Det Nye Testamente som kilde have … Læs videre Psykiater bør efterforskes i Fields-sagen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Michael Nielsen
Michael Nielsen
tirsdag, 5 juli 2022, 20:45 20:45

Psykiatrien i Danmark er desværre bundhamrende kriminel, stadigvæk, og har altid været det. Så at en dansk psykiater kan finde på at manipulerer en skrøbelig ung mand, til at begå kriminelle handlinger, er desværre ikke urealistisk.

Europarådets Torturkomité har faktisk kritiseret Danmark, i forhold til vores kultur i fængsler og psykiatri.

Kritik af forhold i danske fængsler og psykiatriske afdelinger
https://menneskeret.dk/nyheder/kritik-forhold-danske-faengsler-psykiatriske-afdelinger

Jens Angelsgaard
tirsdag, 5 juli 2022, 22:21 22:21

False Flag Operations/ Falsk Flag Operationer/ “Falsies”/ Black Operations/ Psychological Operations/ PSY OPS har per definition en Syndebuk – en ” patsy”. Lee Harvey Oswald var en saadan “patsy” – hvilket han ogsaa selv raabte til.medierne da han var I politiets varetaegt. Han deltog slet IKKE I mordet paa president Kennedy den 22/11 1963. Set er for laengst dokumenteret I talrige boeger, podcasts og dokumentarer. Det officielle narrativ om Utoya den 22/7 2011er ogsaa geenemhullet fra mange sider blandt andet AF Nyhetsspeilet.no og ogsaa AF undertegnede via Infowars samt en artikel I Dansk Psykolog Forenings online debatsektion som medlem nummer… Read more »

Jens Angelsgaard
tirsdag, 5 juli 2022, 22:29 22:29

NB Jeg beklager igen den konsekvent fejlagtige online AI autokorrektur. Selvom jeg korrigerer det hele gentagne gangs, SAA staar der alligevel malplacerede bogstaver med videre over det hele. Efter at jeg har trykket paa “Send kommentar”. Saadan har det vaeret I 14 aar paa sociale medier med vudere.