Terror i Danmark: Sammenhænge mellem Krudttønden, Synagogen og Fields

Danmark er nu igen præget af en stor terrorbegivenhed, Fields-massakren, og folkestemningen minder om tiden efter Omar El-Husseins terrorangreb på Krudttønden og Synagogen på Krystalgade for syv år siden. Der er måske også andre sammenhænge mellem de to tragiske begivenheder. Omar El-Hussein blev dengang hurtigt udråbt som terrorist, da han angiveligt sympatiserede med Islamisk Stat. … Læs videre Terror i Danmark: Sammenhænge mellem Krudttønden, Synagogen og Fields
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
12 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 6 juli 2022, 11:22 11:22

IS er først og fremmest et islamisk terrornetværk og ikke fjernstyrede, retarderede mennesker uden selvstændig tankevirksomhed, som du, Per Brændgaard, ynder at fremstille dem som.
At de så har ladet sig influere af CIA og andre ‘efterretningsnetværk’ for modydelser i form af våben og evt. eksplosiver, det er en anden snak.

Når nu islamisk terror er en “CIA-kontruktion”, er du så ikke venlig at komme med et kvalificeret bud på, hvor langt CIA’s tentakler rækker jf. islamisk terror world wide (?): Islam: Den politisk ukorrekte sandhed (thereligionofpeace.com)

onsdag, 6 juli 2022, 22:49 22:49
Reply to  Brændgaard

Det, at udelukke “det andet”, er jo netop hvad du gør i din podcast, ved at påstå, at islamisk terror er en “CIA-kontruktion”, hvilke mit link jo tydelig viser, det ikke er! Dermed manipulerer du og vender tingene på hovedet, ved at skrive, at der formentlig også er tale om “selvstændig tænkning indenfor Islamisk Stat”, og hvor du dermed kobler udsagnet op på islamisk terror generelt? “De ER en trussel, men de er ikke den eneste og heller ikke den største trussel” Det forholder jeg mig slet ikke til..? Men du har ret, der er mange trusler, der ude). Udover… Read more »

torsdag, 7 juli 2022, 10:56 10:56
Reply to  Brændgaard

Igen svare du mig med en påstand, der flugter med dit eget narrativ udi konspirationer. Dermed siger jeg ikke, at du ikke gengiver historien korrekt, problemet er, du trækker paraleller op til nutiden 1:1 og dermed får du hvidvasket Islam op mod Kristendommen i en historisk kontekst. Islam og koranen er ultra voldlig og racistisk i sine tekster modsat biblen, og det influere naturligvis på en masse mennesker i måden man ser og behandler hinanden på. Det, at nogen har magten og ansvaret i et land og samfund, er jo en naturgiven ting, og dermed falder det også i sidste… Read more »

torsdag, 7 juli 2022, 14:53 14:53
Reply to  Brændgaard

Nej..!. Og jeg interesserer mig grundlæggende meget lidt for religion. Og du får ikke mere ret af at råbe. Det, jeg kan iagttage og som er svært at læse sig til, det er adfæren og kulturen, som adskiller sig væsentligt fra jøder- og kristne- sammenlignet med muslimer bredt set. Det biopsykologiske aspekt i mennesket interesserer mig til gengæld en hel del, og al den undertrykkelse der finder sted heraf gennem socialkontruktivistisk drevet politik- herunder især på den vi i vestlig kontekst kategoriserer som venstrefløjen i særlig grad. Det er her den virkelige ondskab har sit udspring og ernærer sig af,… Read more »

torsdag, 7 juli 2022, 18:36 18:36
Reply to  Brian Olesen

Lige en sidebemærkning.

Hvis du mener, at muslimer er styret af ydre omstændigheder ved terroranslag, som jeg har forstået- herunder manipulation f.eks., hvorfor ser vi så ikke nogen terroranslag begået af jøder rundt om i Europa?

Last edited 5 months ago by Brian Olesen
fredag, 8 juli 2022, 17:32 17:32
Reply to  Brændgaard

Det at være ægte eller uægte, er jo primært defineret af supjekter, når vi snakker metafysisk kontekst og lignende. IS-medlemmer/ tilhængere mener jo også, at deres babari kan retfærdiggøres og henledes til koranens 109 sværdvers er det vist nok (hæng mig ikke op på det), og mener derfor også at det er andre muslimer, der i værste fald- for dem- er frafaldne. Men ud fra din slutning, skal det så forstås således, at det ej heller er “ægte” muslimer, der begår terror, fordi dette ikke kan retfærdiggøres i hverken koranen eller hadith, modsat hvad IS, Al-Qaeda, Boko Haram, Hamas samt… Read more »

torsdag, 7 juli 2022, 2:39 02:39

Helt riktig!
Du skyter blink hver gang Per.
Det hele er identisk med det som skjer i Norge og de fleste land i Europa.