‘Klimakrise’ er den store undskyldning for The Great Reset

Her er dagens vigtige nyheder: Regeringsrapporter afslører, at de stigende priser er skabt med vilje for at fremme The Great Reset dikteret af World Economic Forum. Det virkelige politiske formål med narrativet om klimaforandringer er nu helt fremme i lyset: Det er undskyldningen for at gennemføre dystre ændringer i verdenssamfundet. Canadas sundhedsminister fortæller, at “du … Læs videre ‘Klimakrise’ er den store undskyldning for The Great Reset
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement per måned or Abonnement per år og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
torsdag, 7 juli 2022, 11:21 11:21

FAKTA = 1. Der har altid eksisteret klimaforandringer paa Jorden. 2. De sidste 12.000 aar har Klimaforandringerne vaeret relativt svage. 3. Fx “The medieval warm periode” er et eksempel paa at AGW “Anthropogenic Global Warming” IKKE er en noedvendig faktor for forandringer. 4. Svensmark/Friis Christensen / JP Steffensen har vist at CO2 IKKE er “climate driver”. 5. All Gores ” The inconvient truth” blev vist I danske skoler oG gymnasier. Filmen var decideret usand og viste fx en falsk graf for global opvarmning. Ingen AF SL Gores “forudsigelser” var sande. 6. “Climate Change” er en uvidenskabelig og rent politisk drevet… Read more »

Jens Angelsgaard
torsdag, 7 juli 2022, 11:24 11:24

Endvidere er CO2 livsvigtigt for floraen.