Rasmus Jarlov har interesser i Pfizer

Rasmus Jarlov har selskabsinteresser i covid-19-vaccineproducenten Pfizer, fremgår det af hans CV på Folketingets hjemmeside. Det kan muligvis forklare Rasmus Jarlovs særdeles aggressive fremfærd på de sociale medier overfor kritikere. Det kan måske også forklare, at han fastholder vacciner som en god idé, selvom det forlyder, at vaccinen nær havde slået ham selv ihjel på … Læs videre Rasmus Jarlov har interesser i Pfizer
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement per måned or Abonnement per år og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
lørdag, 9 juli 2022, 21:21 21:21

Godt set! Open Source Real Freedom Intelligence”Network! / NB Jeg Synes, at den opreklamerede Rasmus Jarlov paa orlov og hans saerLov skal fodre SIG selv med disse “labre larver” fra HARIBO* med mere. (* “HAns RIgel BOnn 1923”). NNB De fleste AF Jarlovs ejere fra listen er fra BIG FAR-MA.