Video: Gadesnak om slankekure og eksistentiel angst

Jeg optog denne livevideo på Facebook i går eftermiddags. Helt slank uden kur: Fra slankekur til slankekurs. Foredrag den 11. juli.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned or Total abonnement per år og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Brian Olesen
søndag, 10 juli 2022, 0:11 00:11

Hej Per Brændgaard Jeg skriver lige her i stedet, i det der er lukket ned for en uprivilegeret fyr som mig uden abonnement i det indlæg/ tråd, hvor vi havde en debat eller noget.. Terror i Danmark: Sammenhænge mellem Krudttønden, Synagogen og Fields | PerBraendgaard.dk Du svarede følgende: “Hov! Jeg glemte at nævne Det Gamle Testamente. Det er altså også en hardcore Gud, der straffer de vantro og kræver de vildeste ting af de rettroende!” Jeg synes ærligtalt det trist, at du igen (!) vælger at ty til whataboutism, fordi du ikke ønsker at besvare spørgsmålet og dermed ikke forholder… Read more »