Australien fusker med covid-19-vaccinedata + Ny ‘Ninja’-variant spøger

De officielle data om effektiviteten af covid-19-vaccinerne i Australien er baseret på fusk, afslører The Exposé. Vaccinerede er ikke blevet testet for covid-19 ved indlæggelse på hospitalet, hvorimod uvaccinerede er. Samtidig er personer, der er blevet vaccineret for nylig, blevet kategoriseret som uvaccineret, hvorved tidlige bivirkninger efter vaccination bliver talt med i kategorien ‘uvaccineret’. Flere … Læs videre Australien fusker med covid-19-vaccinedata + Ny ‘Ninja’-variant spøger
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Logneverden
søndag, 10 juli 2022, 10:03 10:03

Er der ikke snart ved at være en ‘smoking gun’ ift covid giftstikkene? Hvor langt er Pfizer nået med deres dokumentudgivelser?