Politiet er selv skyld i rygterne om Field’s

Ekstra Bladet skriver i dag, at rygter deles på sociale medier efter skyderi i Field’s. Ekstra Bladet: “På sociale medier spredes historier, der mistænker politiet og mediernes dækning af skyderiet i Field’s” Ekstra Bladet bringer i den forbindelse udtalelser fra dels en ekspert (Christiern Santos Rasmussen, ph.d.-researcher ved Det Europæiske Universitetsinstitut i Firenze i Italien) … Læs videre Politiet er selv skyld i rygterne om Field’s
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
tirsdag, 12 juli 2022, 14:37 14:37

Gode pointer og klar tale. Jeg har tidligere her paa Braendgaard.dk Omtalt NATOS “Operation Gladio” angreb paa banegaarden I Bologna I Italien. Her blev boern myrdet og skylden officials skudt paa “kommunistiske terrorister”. Indtil en Italiaensk politiker whistleblowede det hele som en falsk flag operation. Det er meget pudsigt at en dansk professor i Italien nu begynder at blande SIG I debatten? Ligesom amerikanske marinesoldater nu er gaaet I land og traener paa Midtsjaelland. Er professoren delagtig I at udtaenke Fields angrebet som endnu en falsk flag aktion? Var der amerikanske elitesoldater tilstede i ” Fields”? Informationsniveauet fra myndighederne er… Read more »

Nayasfar
lørdag, 16 juli 2022, 0:34 00:34

Hej Per.
jeg kunne virkeligt godt tænke mig at ryge lidt af det, som dig og Jens Anglesgaard ryger. Er det en det en del af dit ny abonnement