Prisundersøgelse af forenklet abonnement

Jeg arbejder på at tilbyde et forenklet abonnement, så der kun er ét abonnement, der giver adgang til al ekstra materiale, online undervisning og coaching på PerBraendgaard.dk.

Hidtil har jeg arbejdet med forskellige abonnementer til forskellige områder og interesser. Det er så gået op for mig, hurtig som jeg er, at Netflix ikke har adskilte abonnementer til f.eks. Thriller, Komedie og Dokumentar, men ét fælles abonnement, som den enkelte så kan bruge frit, som man vil. Det koncept vil jeg lade mig inspirere af. Det er det, som jeg nu kalder Brændgaard Total. De andre abonnementer er i øvrigt så forvirrende, at jeg har svært ved selv at finde ud af, hvilke abonnementer der giver adgang til hvad…

Se her hvad du får som abonnent

Normalprisen for abonnementet er nu 79,- kr. pr. md. Det er lige nu på tilbud til 59,- kr.

Jeg har brug for dit input til at vurdere, hvad der er en rimelig pris. Jeg lider af en form for prisblindhed, da økonomi og penge sådan cirka er det, jeg interesserer mig mindst for.

Hvis du skulle være abonnent på PerBraendgaard.dk, hvad ville du så realistisk set være parat til at betale pr. måned? Du kan skrive dit beløb i en kommentar herunder, til mail@perbraendgaard.dk eller i en SMS til 26 25 20 10.

På forhånd tak for dit input! Jeg trækker lod om et gratis abonnement blandt dem, der kommer med input.

Tilmeld
Besked om
guest

5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Charlotte
tirsdag, 12 juli 2022, 15:54 15:54

Kr. 50
fordi, som tingene udvikler sig pt. vil folk søge information andre steder, end msm.
De fleste aviser tager kr. 99 om måneden, så er kr. 50 ikke skræmmende, hvis man vil have begge dele.

Bente
Bente
tirsdag, 12 juli 2022, 16:17 16:17

Hej Per!

I første omgang tænkte jeg, at 50 kr. var for lidt. MEN prisen kan jo altid hæves, på et tidspunkt!

Med mulighed for at få en del flere abonnenter, til SANDE NYHEDER, tilslutter jeg mig dog forslaget om 50 kr./md! – OG SÅ GIVE DEN GAS, MED REKLAME FOR ABONNENTET!

God vind, og god sommer!🌞

Kærlig hilsen
Bente.

Dan Konzior
tirsdag, 12 juli 2022, 17:05 17:05

Jeg mener 20 kr ville være rimeligt, da det åbner op for langt flere mennesker tør lege med. Alternativt kunne du åbne op for en mulighed for at ansøge om nedsat pris til f.eks studenter, kronisk syge, fattige mennesker og så videre…

Silas
tirsdag, 12 juli 2022, 20:38 20:38

Jeg synes du bør kopiere eb.dks priser, jeg mener jeg betale 50 kr. Pr MDR for deres online indhold, det kunne jeg også finde på at betale for din service, og meget sandsynligt hvis prisen er mindre end 50. Derudover betaler jeg også 5 dollars om måneden for Halturner Radio show som leverer information fra efterretninger i USA og UK, meget værdifuldt og prisen værd for mig.

Jens Angelsgaard
onsdag, 13 juli 2022, 12:01 12:01

Per den bedste strategi er en tydelig frivillig donationsknap.