Hvad kalder man et virus, der giver lyst til at køre på cykel?

Det igangværende Tour de France og tidligere cykelløb i år har været underlagt strenge coronaregler. Rytterne bliver testet konstant, og de bærer mundbind på alle pressebilleder.

Der har været flere tilfælde med ryttere, der er blevet testet positive for coronavirus, uden at det har påvirket deres lyst til at køre på cykel. Snarere tværtimod da flere af rytterne har prøvet at finde smuthuller i reglerne, så de har kunnet cykle videre på trods af den positive PCR-test.

Det tyder på, at lyst til at køre på cykel er et nyt symptom på smitte med det nye coronavirus. Det er uklart, om det er den nye Ninja-variant, der er årsag til dette symptom, eller det er Delta eller Omikron.

De coronapositive cykelrytteres eneste covid-19-symptom har tilsyneladende været forstærket lyst til at cykle videre. Det er muligt, at der er tale om ny cykel-variant af coronavirus, som med fordel kan spredes til den fysisk inaktive befolkning efter Tour de France, så de også kan nyde godt af den forstærkede lyst til at cykle. Det er jo sundt at køre på cykel.

Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments