Den virkelige årsag til ‘antisemitisme’: Camouflage for organiseret kriminalitet

Det er min opfattelse, at den virkelige årsag til fænomenet ‘antisemitisme’ er at gøre det muligt for organiseret kriminelle at bruge jøderne som menneskelig skjold. Hvis man efterforsker eksempelvis 9/11 med et åbent sind med fokus på de konkrete beviser, så ender man op med, at det sandsynligvis var et netværk af zionister, der stod … Læs videre Den virkelige årsag til ‘antisemitisme’: Camouflage for organiseret kriminalitet
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement per måned or Abonnement per år og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
lørdag, 16 juli 2022, 3:52 03:52

Min lange kommentar forsvandt. Den bekræftede Per Brændgaards pointer og betragtninger ud fra mine egne oplevelser. Min formodning er, at det er mig, der bliver hacket.