Jeg dropper også Rebel News som kilde

Rebel News er et andet alternativt medie, der ofte har figureret på min liste over De Vigtige Nyheder. Min researcher-ven har gjort mig opmærksom på, at Rebel News formentlig er en zionistisk operation. Jeg kan godt se, nu hvor jeg har lavet en søgning, at Rebel News’ historier om Israel ligner zionistisk propaganda. Jeg kan … Læs videre Jeg dropper også Rebel News som kilde
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
12 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
lørdag, 16 juli 2022, 10:14 10:14

Selvfølgelig Per – vi kan alle forhåbentlig kun blive klogere 💜 Jeg er bare så taknemmelig for, at der er nogle, bl.a. dig, der har evnerne til at undersøge og gennemskue i dybden, hvad der kan ligge bagved – f.eks nu med NewsPunch og Rebel News 🤔 Det nyder jeg og andre godt af – så tak for det 🙏 Ingen er perfekte eller altid fra start at kunne gennemskue det hele, men jeg kan godt forstå, at det irriterer dig – jeg tænker det rammer din faglige kunnen og erfaring på dette område 😞 Tusind tak for det arbejde… Read more »

lørdag, 16 juli 2022, 11:57 11:57

Det er da super godt at du har opdaget at disse kilder er utroværdige. Jeg er i øvrigt ganske enig, og har selv droppet disse kilder for ca 4 år siden. De mest brugte journalister i disse medier er også med i ringen af kontrolleret opposition.

Sune S.
lørdag, 16 juli 2022, 12:35 12:35

Rebel News er tilsyneladende startet af Ezra Levant.

Avi Yamini er tilsyneladende ansat, men tjek hans LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/avi-yemini-3726041b?originalSubdomain=au

lørdag, 16 juli 2022, 14:05 14:05

Da Martin Juncher startede Free Observer troede jeg på projektet. Han havde holdt en fantastisk Grundlovstale 05.06.2020 på Rådhuspladsen. Og så kom Free Observer. De skovlede donationer ind, men du var en af de få skeptiske. Vi debatterede det her på din side. Du fik ret hurtigt ret. Free Observer leverede IKKE i længden. De kom aldrig ind på 911 eller andre aspekter. Du står helt klart tilbage med din integritet intakt. Sådan!

Last edited 4 months ago by Jens Angelsgaard
tirsdag, 19 juli 2022, 0:33 00:33
Reply to  Brændgaard

OMG! Ja! “Det forsvundne interview”! Jeg kan huske, at de lovede at sende det. Det skete aldrig. Og nu er de to forsvundet i stedet for. De kom ind på scenen på et tidspunkt, hvor mange gerne ville lave noget lignende og endnu flere var klar til at støtte op. De fik donationerne lavede et antal interviews og forsvandt så. Der gik også Trump i den på et tidspunkt. Desværre.

Last edited 4 months ago by Jens Angelsgaard
lørdag, 16 juli 2022, 17:51 17:51

Rart at vide. Man kan ofte gå efter dem regimet censurerer allermest. En side som fx http://www.ancreport.com (Anti Neocon Report) ser jeg som meget troværdig og er kommet til samme konklusion omkring den zionistiske kontrol af stort set alle institutionerne i USA.

søndag, 17 juli 2022, 9:12 09:12

Gode nyheder at du dropper Rebel. Det er ikke let at gennemskue hvem der er kontrolleret, men man finder efterhånden ud af, at ALLE mellemstore og store mediemaskiner, inklusiv de ‘alternative’ som er på YouTube, er kontrolleret. Desværre! Og selv de alternative platforme som bitchute og Rumble er FYLDT med skraldemedier, som bare tilstopper søgeresultaterne og trending lister med bot visninger. Man er nødt til til at bruge sin kritiske sans HVER gang og HELE tiden. Man kan spørge sig selv, hvilke emner en given kilde ALDRIG snakker om, for at komme nærmere hvilke kræfter der reelt kontrollerer kilden..

Ingelis
søndag, 17 juli 2022, 13:20 13:20

Tænker heller ikke, man kan stole på nogen længere, men hvis ikke Avi havde lavet videoer/ news fra fx Australien .. ville vi så overhovedet ha’ fundet ud af, at ‘noget var råddent’?
Blir’ mere og mere vanskeligt at gennemskue hele det her cirkus, men det er nok også meningen. Hell, det var jo også banditterne, der betalte for begge sider af WW2 så vidt, jeg (nu) forstår 👵🏻🤔
Tak for, at du er så ihærdig stadigvæk, Per 🙏
kh Ingelis