Video: Den uretfærdige behandling af Jes Dorph

I denne vandrevideo, optaget på gaden på Østerbro i eftermiddag, reflekterer jeg over den nyeste udvikling i Jes Dorph-sagen. Jeg blev inspireret af denne artikel i Ekstra Bladet. Ud over MeToo, kommer jeg også ind på fodbold, Men In Black og frihedskampen i relation til propaganda. Videoen varer 20 min.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
søndag, 17 juli 2022, 19:09 19:09

er der ikke noget vi kan gøre for Jes Dorph. Du har da nu gjort noget-tak

mandag, 18 juli 2022, 13:37 13:37
Reply to  Brændgaard

har du kontakt til ham og kan foreslå det- det er en så god ide

mandag, 18 juli 2022, 23:50 23:50

Jes Dorph var vel i en årrække den rareste, hyggeligste og mest populære TV Vært i Danmark? På et tidspunkt stod han faktisk frem som en slags Whistle-blower. For han skriftede offentligt, at han som en af landets fremmeligste mainstream-journalister og Nyhedsværter IKKE vidste noget! Han kunne IKKE engang nævne EU-Forbeholdene. Det er min opfattelse, at det er derfor, at Jes Dorph er sendt ud i en designet deroute. Han har simpelthen med sin ærlighed været tæt på, at afsløre hele mediernes illusionsvæveri. “Me2” er et konstrueret WOKE våben – en offentlig gabestok rettet imod mænd, som den fascistiske agenda… Read more »