Video: Den uretfærdige behandling af Jes Dorph

I denne vandrevideo, optaget på gaden på Østerbro i eftermiddag, reflekterer jeg over den nyeste udvikling i Jes Dorph-sagen. Jeg blev inspireret af denne artikel i Ekstra Bladet. Ud over MeToo, kommer jeg også ind på fodbold, Men In Black og frihedskampen i relation til propaganda. Videoen varer 20 min.

Tilmeld
Besked om
guest

6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
søndag, 17 juli 2022, 19:09 19:09

er der ikke noget vi kan gøre for Jes Dorph. Du har da nu gjort noget-tak

Lene
mandag, 18 juli 2022, 13:37 13:37

har du kontakt til ham og kan foreslå det- det er en så god ide

Jens Angelsgaard
mandag, 18 juli 2022, 23:50 23:50

Jes Dorph var vel i en årrække den rareste, hyggeligste og mest populære TV Vært i Danmark? På et tidspunkt stod han faktisk frem som en slags Whistle-blower. For han skriftede offentligt, at han som en af landets fremmeligste mainstream-journalister og Nyhedsværter IKKE vidste noget! Han kunne IKKE engang nævne EU-Forbeholdene. Det er min opfattelse, at det er derfor, at Jes Dorph er sendt ud i en designet deroute. Han har simpelthen med sin ærlighed været tæt på, at afsløre hele mediernes illusionsvæveri. “Me2” er et konstrueret WOKE våben – en offentlig gabestok rettet imod mænd, som den fascistiske agenda… Read more »