Bevæbnede borgere kan beskytte folket mod galninge, terrorister og en korrupt regering

I går var der en episode med masseskyderi i USA, der minder om skyderiet i Field’s. Ekstra Bladet skriver via Ritzau og Reuters, at den amerikanske skyder blev standset hurtigt af en civil borger, der var lovligt bevæbnet. I Field’s i Danmark kunne de civile ikke gøre andet end at flygte væk fra den skydegale … Læs videre Bevæbnede borgere kan beskytte folket mod galninge, terrorister og en korrupt regering
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
22 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bente
mandag, 18 juli 2022, 10:28 10:28

Frimurerne/jesuitterne/satanisterne kommunikerer, via nyhederne, ved hjælp af, bl.a. geometri:
https://youtu.be/YYfC6FRnbo8

mandag, 18 juli 2022, 13:07 13:07

du har igen ret

mandag, 18 juli 2022, 13:25 13:25

Jeg mener afgjort, vi skal gøre det modsatte!
Vi skaber, hvad vi er optaget af.

Jeg mener derfor at vi bør være optaget af fred, forlig. samvirke, glæde, ro, balance…

Det vil også kunne forpurre udbytte ved at skabe konflikter/krige og støtte begge parter.

mandag, 18 juli 2022, 13:47 13:47

Jeg mener våben symboliserer, at man er parat til konflikt. Jesus anbefalede at ‘vende den anden kind til’. Det signalerer, at man ‘går imøde’ – men ikke nødvendigvis, at man er enig. Man kan bøje sig som et siv, der står fast på grunden.

mandag, 18 juli 2022, 14:45 14:45
Reply to  Torkil

WRONG – Jesus opfordrede rent faktisk sine disciple til at bære våben, bl.a. kritiserede Jesus ved en lejlighed, at en af hans disciple (af forfængelighed) bar en kostbar kappe, fremfor at have investeret i et sværd.
Disciplen forsvarede sig mod Jesu kritik, ved at understrege, at han sandelig allerede bar et sværd under kjolen, til hvilket Jesus replicerede, at disciplen så kunne have investeret i et ekstra sværd, thi 2 sværd er tilstrækkeligt – fremfor den fine kappe…⚔️

tirsdag, 19 juli 2022, 9:58 09:58
Reply to  Mads Buhl

Der er modsætninger i NT. Fx: Matt. 26,52: Stik dit sværd i skeden! For alle, der griber til sværd, skal falde for sværd.

mandag, 18 juli 2022, 20:51 20:51
Reply to  Brændgaard

Ja – der findes, trods diverse politisk motiverede retoucheringer af samtlige Evangelier gennem århundreder, stadig forskellige versioner af Jesu forhold til nødvendigheden af, at gribe til våben.
Måske var Jesus i virkeligheden slet ikke nogen Gandhi-type, men langt mere en Rebel with a Cause – altså en Partisan, som aldrig glemte sværdet, særligt ikke når han drog til Jerusalem & dér forventede at komme i kamp med selveste Tempelpolitiet.
RANG A BELL…?

tirsdag, 19 juli 2022, 12:48 12:48
Reply to  Brændgaard

Couldn’t agree more…👍
Btw… & når man, på effektivt vis, vælger at sige fra overfor “uretfærdighed, bedrag og undertrykkelse”, så benytter man præcis dét niveau af magtanvendelse, som måtte findes nødvendigt – altså hverken mere eller mindre.

mandag, 18 juli 2022, 17:21 17:21

Da Sovjetunionen i 1939 Invaderede Finland var mange skandinaver chokerede. Da Adolf Hitlers tropper den 9.april 1940 i samarbejde med den socialdemokratiske regering i Danmark besatte Danmark efter et par timers geopolitisk krigsteater – var chokket endnu større. Meget kunne siges herom. “Aldrig mere en 9.april!” – lød mottoet efter 2.Verdenskrig. I min familie deltog flere generationer i modstandskampen. Stik imod regeringens og Kongehusets (an-)befalinger. Min familie var altså “antimyndigheds-ekstremister”. Den 5.maj 1945 overgik min far fra modstandsbevægelsen til Hæren. Først som grænsegendarm på Gendarmstien for at hjælpe tyskerne med marchere den rigtige vej. Dernæst kom han til Kronborg, der… Read more »

mandag, 18 juli 2022, 21:37 21:37

Jeg har det lidt svært med dogmet “ALDRIG MERE 9. APRIL”! Og det virker på mig som om vi blev BESAT den 5. Maj og ikke “befriet”. Det er efterhånden svært at se, at vi har fået en bedre verden og land efter denne “befrielse” fra de (((onde)))…. Og forklaringen skulle være, at vi “bare” er blevet infiltreret stille og roligt af de globalistiske/”nazistiske”/fascistiske kræfter, eller hvad? Giver det overhovedet mening? Det er ikke fordi vi simpelthen har været infiltreret fra starten af? Er det muligt at tænke ud af boksen her? Eller er dét for farligt? Hvad har snart… Read more »

tirsdag, 19 juli 2022, 7:07 07:07
Reply to  Logneverden

Tak for dine gode og kloge pointer – jeg har lige brugt halvanden time på at skrive et uddybende svar til dig. Først kom det op på siden, hvilket jeg har screenshots af. Nu er det forsvundet. Jeg skriver i et forsøg på at bidrage til en forhåbentligt bedre verden? Og så forsvinder det bare!? Det er IKKE OK! Så kan jeg IKKE deltage her – hvor gerne jeg end ville

Last edited 4 months ago by Jens Angelsgaard
tirsdag, 19 juli 2022, 8:06 08:06

Okay, det var dog irriterende! Jeg har efterhånden lært altid at kopiere en tekst inden jeg sender den online,og hvis teksten er særlig lang, gemmer jeg den også i et tekstdokument, hvis ejeren af internetsiden/platformen, eller en algoritme beslutter at slette den. Jeg skal nok få mit budskab ud, på én eller anden måde! De sidste par år har jo vist os, at tekgiganterne (som efterhånden allestedsværende ejer det “offentlige torv” for diskussion) sletter/censurerer og endda modbydeligt shadowbanner ens (lovlige) ytringer, hvis man lige rammer et af deres “ømme punkter”. Det nærmer sig orwellske tilstande. Jeg kan ikke forestille mig,… Read more »

tirsdag, 19 juli 2022, 7:09 07:09

Det samme skete forleden dag.

tirsdag, 19 juli 2022, 10:39 10:39

Kære Jens Angelsgaard & Logneverden,

På samme vis, som vi ikke nødvendigvis behøver at være på vej ind i ENTEN “1984” ELLER “Brave New World”, så behøver ingen af jer, at have udtrykt den absolutte sandhed – eller løgn…

I min optik, så har I nemlig begge – langt hen ad vejen – ret mht. jeres interessante indlæg ovenfor – blot med fokus rettet på forskellige, men dog ligeværdigt, top relevante pointer.

PS: Glæder mig derfor til, forhåbentlig snarest at kunne læse Angelsgaard’s forsvundne/genskabte replik til Logneverden’s indlæg.

tirsdag, 19 juli 2022, 20:57 20:57
Reply to  Mads Buhl

Tak, ja der er er efter min opfattelse tale om forskellige niveauer. På mikroniveauet blev Danmark “befriet”, samtidigt havde gedulgte totalitære kræfter med Brettonwoods Konferencen,,Den forhastede kreation af FN, Yalta Konferencen, “Marshall-hjælpen”, Operation Paperclip, oprettelsen af CIA, WHO, NATO OG NASA i samme periode gjort klar til en “besættelse” på makroniveauet. Så man kan sige, at vi smed en fjende ud af fordøren, imens vi fik en ny ind af bagdøren. Lang historie.

onsdag, 20 juli 2022, 11:24 11:24

Vor tilværelse handler dybt set om frygt eller fortrøstning (trust).
Vor verdens skjulte magthavere er oprørere imod universet (gnostisk: demiurger, faldne ærkeengle). De er forvildede og ønsker at gøre alle til oprørere ved indbildning om frygt og destruktion.

Ved at opløse de falske indbildninger kan man blive fri med fuld TRO på at være beskyttet af universet og behøver så ingen form for ydre hjælpemidler.