Q-teorien på dansk: Mette Frederiksen som den hemmelige frelser

Q-teorien er nu også kommet i en dansk udgave med Mette Frederiksen i stedet for Donald Trump i rollen som den hemmelige frelser. Det er min vurdering, at Q-teorien er udarbejdet og spredt af en efterretningstjeneste med henblik på at indgyde falske håb, der fremmer en passiv indstilling til situationen i stedet for aktiv modstand. … Læs videre Q-teorien på dansk: Mette Frederiksen som den hemmelige frelser
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
mandag, 18 juli 2022, 10:41 10:41

Please…

Michael Nielsen
Michael Nielsen
mandag, 18 juli 2022, 13:12 13:12

Per, siden den 30. Juni 2022, så er det anden eller tredje gang at du forsvarer Mette Frederiksen. Undskyld at jeg stiller spørgsmålet, men hvorfor? Med hensyn til mikavlerne så gik jeg ind på landsbrugsavisen efter at havde læst din artikel. Jævnfør avisen, fra den 17.07.2022, altså i går, så er der rigtig mange fra minkbranchen, som til dato ikke har set en krone. Familievirksomhed har ubrugeligt minkudstyr for 30 millioner: Har ikke set en krone efter mink-stop Ingen af de 291 følgevirksomheder til minkerhvervet har endnu modtaget erstatning efter forbuddet mod minkavl i Danmark. Det presser virksomhederne, og hos… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
mandag, 18 juli 2022, 14:19 14:19

Jeg tillægger heller ikke tallene værdi, men satanister og andre religiøse grupper gør. Glad for at høre at du ikke er blevet intimideret.

Jens Angelsgaard
tirsdag, 19 juli 2022, 0:10 00:10

Trump godkendte på USAs vegne Jerusalem som Israels (Greater Israel/Zions) hovedstad i halvfjerds året for Israels oprettelse. Som tak skabte MOSSAD en PSY OP ved navn “Q / Qanon”. For det første for at lovprise Trump som en “Konge” og som en “Superhelt”. For det andet for at bremse, splitte og pacifice sandhedsbevægelsen, der for alvor havde fået momentum. Teknikken er præcis som i det officielle mainstream narrativ, at lokke svage sjæle til at tro på de officielle marionetdukker som frelsere – samt at de IKKE skal insistere på eller kæmpe for deres frihed. “Trust The Plan! Get some popcorn!… Read more »