Tour de France er Tour de Coronapropaganda, der afslører sig selv

Mediedækningen af årets Tour de France er et glimrende studie i propaganda for corona. På stort set alle pressebilleder er cykelrytterne iført mundbind. Nærmest dagligt er der nyhedshistorier om, hvem af rytterne, der er og ikke er, testet positive for corona. De bliver åbenbart testet hver dag, og testens resultat, ikke symmptomer, er afgørende for, … Læs videre Tour de France er Tour de Coronapropaganda, der afslører sig selv
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement per måned or Abonnement per år og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
mandag, 18 juli 2022, 23:12 23:12

MUNDBIND – “Hvorfor har I mundbind på?” – Fordi der er en farlig virus! “Hvordan ved I, at der er en farlig virus?” – Du kan jo selv se, at vi har mundbind på! En “cirkelslutning” er en såkaldt logisk fejlslutning. Tidligere blev det også kaldt for “tautologi”. Da “tautologi” er et af propagandatrickene har man sidst jeg tjekkede det tilsyneladende sløret / ændret definitionen. Mundbindet fungerer som en reklame for den illusion, at der er en pandemi Rytterne reklamerer for alt muligt – og åbenbart også for WHO/WEF “Narre-tivet” Før touren startede forudsagde jeg her på din side 1.Masseudbrud… Read more »

Jens Angelsgaard
mandag, 18 juli 2022, 23:29 23:29

2. SUPERVÅBEN: MRnA-indsprøjtninger som “Supervåben”. Her skal man holde tungen lige i munden. For der bliver IKKE sagt, at det er et ” Supervåben imod en farlig virus.” Der bliver blot sagt “Vi har med vaccinerne fået et Supervåben!” – “Supervåben” er her et såkaldt pendulord. Masserne hører det som et våben imod den opreklamerede virus. Imens den skjulte betydning er “Vi har fået et supervåben – imod befolkningen”. Hvor målet ud over kontrol med masserne også er DEPOPULATION. Milliardær-gimmicken er endvidere at “Masserne er så dumme – at de IKKE kan regne det skjulte budskab ud.” DERFOR er masserne… Read more »

Last edited 28 days ago by Jens Angelsgaard