DR-propagandist Ida Meesenburg slår på coronatrommerne

Ida Meesenburg er “journalist” i DR Nyheder. Hun har i dag kl. 06:45 udgivet en “nyhedsartikel”, der er klokkeklar propaganda for det herskende coronanarrativ. Læs artiklen her

Hun har tilsyneladende ikke lavet nogen research selv. Der er primært tale om en copy/paste-artikel fra nyhedsbureauet (dvs. propagandabureauet) Ritzau. Det er karakteristisk for propaganda, at der ikke bringes nogen modpart, der er uenig. Det skaber illusionen om, at “sådan er det bare”.

Du kan følge propagandaist Ida Meesenburg på Twitter her, hvor du måske kunne få lyst til at give hende et par kommentarer med på propagandavejen.

Propagandahistorien fra den anden side af Jorden siger ikke desto mindre noget om, hvad vi kan forvente, når vi også her i Danmark går mørket i møde til efteråret igen: skræmmetal, hjemmearbejde, mundbind og booster-stik.

DR-propagandist Carsten Thomsen er ikke bedre. Læs bare her

Tilmeld
Besked om
guest

11 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
onsdag, 20 juli 2022, 10:49 10:49

Per – denne Meesenburg skal da i sit privatliv være velkommen til at dække sit ansigt til med et fascistisk armbind, rulle gardinerne ned, gemme sig under et bord på sin bopæl, spille rollen som forsøgsDYR. stikke sig i armen med sikkert skadelige experimentelle MRnA sprøjter, idømme sig selv udgangsforbud og hvad hun nu ellers måtte være i masochistisk humør til. Jeg tror, at jeg får svært ved st tale hende fra det? Jeg kan dog tilbyde hende på hendes egen opfordring, at dokumentere hendes realitetsbrud (psykose?) journalistisk og derefter udgive både en bog og en kortfilm om hendes tosserier.… Read more »

Logneverden
onsdag, 20 juli 2022, 17:05 17:05

Spejlblanke Ida skriver hvad hun får besked på. Hun er KOMPLET fjernstyret. Der er ikke noget at gøre.
“Udbruddet har fået myndigheder til at opfordre virksomheder til at lade ansatte arbejde hjemmefra. Samtidig anbefales borgere at bære mundbind indendørs og hurtigst muligt få et ekstra såkaldt boosterstik med en coronavaccine.”

Klovneshowet er i fuld forestilling. Australien var et af de steder, hvor myndighederne klapjagte befolkningen allermest til at tage de eksperimentelle giftinjektioner, og data viser da også at 84% pt er “behandlet” med giften. Så nu kan besættelsesmagten derovre rigtig gi’ den gas med resultatet af dét!

Jens Angelsgaard
onsdag, 20 juli 2022, 20:48 20:48
Reply to  Logneverden

Pudsigt nok har en gransknings-kommission i delstaten Victoria i Australien netop udgivet en rapport: der afsløres korruption og kritisabel og tvivlsom myndighedsadfærd under de fascistiske nedlukninger. Som i Danmark har det foreløbigt INGEN konsekvenser. Og politikerne anvender nøjagtigt samme “svar” som #mettef – “Det får du mig altså IKKE til at kommentere på!”

Jens Angelsgaard
torsdag, 21 juli 2022, 15:00 15:00
Jens Angelsgaard
torsdag, 21 juli 2022, 15:02 15:02

“Operation Watts Special Report July 22nd 2022”

Jens Angelsgaard
torsdag, 21 juli 2022, 19:30 19:30

Rapporten siger vist ikke noget om coronahåndteringen, men fokuserer på anden mundighedsadfærd i samme periode

Jens Angelsgaard
torsdag, 21 juli 2022, 15:10 15:10

Sky News Australia havde nogle uddybende interviews om det for en lille uges tid siden. Det er der jeg har det fra. De har en ret underholdende kommentarsektion på deres Youtube kanal. Hver gang Sky News kommer med et MSM indslag, så der 500 personer – nogle gange mange flere – der giver dem det glatte lag. Sky News Australia har en hel del nyhedsindslag med udgangspunkt i en vågen verdensopfattelse. Victorias #mettef hedder vist nok Dan Andrews og er en af de der typiske globalist marionetter ligesom Ida Auken og #mettef

Jens Angelsgaard
torsdag, 21 juli 2022, 19:32 19:32

Jeg mente mange “thumbs up” til kommentarer – ikke antal kommentarer – flueknepperi ja – men jeg er detaljereorienteret…

Logneverden
torsdag, 21 juli 2022, 16:31 16:31

Jeg synes egentlig, at Dan Andrews er værre end MetteF. Jeg kan ikke udstå hans belærende monologer, når man også bare ved han er en total dukke på en pind. Ham og New Zealand’s Jacinda Ardern er vel nok de værste af banden. Deres upspeak formaninger er vitterligt ikke til at holde ud at høre på. Og naturligvis gør mainstream medierne hvad de kan for at skjule folks voksende had til dem. Jo flere folk der kan fastholdes i trancesøvnen, jo bedre, naturligvis. Jeg tror næsten Jacinda er værst; dén måde hun konstant gaslighter på , og i det hele… Read more »

Jens Angelsgaard
torsdag, 21 juli 2022, 19:27 19:27
Reply to  Logneverden

De har linet stjernepsykopater op på stribe. Det er min opfattelse, at MetteFs helt bevidste opgave på alle måder at lægge Danmark totalt i ruiner, hvorefter hun får plads i den nye verdensregering. Hvor hun vil spille skuespil med krokodilletårer, imens hun fortæller om alt det hun gjorde for at “redde” Danmark. Så står folk, sultne og forslåede i murbrokkerne og i Jonstruplejren og ser talen på storskærm. Og grimmer sig over, at de IKKE lyttede til “konspirationsteoretikerne”… Ak ja