“Hvad mener du om Israel?” Sådan kan du afsløre, om en opposition er kontrolleret

Det kan være svært at finde ud af, om en opposition eller reel. Hvis jeg har ret i konklusionen på mine analyser af, hvem den dybe fjende er, så er der heldigvis en enkel undersøgelse, der kan give et vink med en vognstang. Den dybe fjende omfatter efter min vurdering et globalt netværk af zionister. … Læs videre “Hvad mener du om Israel?” Sådan kan du afsløre, om en opposition er kontrolleret
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
fredag, 22 juli 2022, 17:36 17:36

Israel = Navnet anser jeg for adopteret fra de tre egyptiske guder “ISIS” “RA” “EL”. Ifølge Balfour-deklarationen fik Rotschild løfte om om oprettelsen af Staten Israel fra den engelske regeringen cirka 40 år før det blev muligt og skete. Flaget bærer Rothschilds logo blot i en anden farve. Rotschild er sikkert en førende Zionist, så oprettelsen var med ham som mæcen eller front for et netværk. Målet er et “Greater Israel”, der dækker hele “The Fertile Crescent” fra Nilen via Palmyra og Aleppo til Tigris og Mesopotamien/Babylon!Sumer/Ur. Sikkert som ZION hovedsædet for evighedsriget på jord med Israels tolv stammer Guds… Read more »

Jens Angelsgaard
fredag, 22 juli 2022, 17:40 17:40

Det er desuden min opfattelse, at MOSSAD kontrollerer HAMAS som “Controlled Opposition”.

Jens Angelsgaard
fredag, 22 juli 2022, 18:36 18:36

Jeg har lige opdaget, at du øverst oppe over din artikel her bringer et screenshot fra “Rebel News” – med en afstemning med spørgsmålet “Who do you support – Israel OR Hamas?”. Hvis jeg hsr ret i min årgamle intuitive indsigt – Aha- oplevelse – at MOSSAD har infiltreret og derfor kontrollerer Hamas som ‘controlled opposition” – så kan det indikere – at ‘Rebel News” også er “Controlled Opposition” og derfor sætter en “Del og Hersk” afstemning op – hvor deltagerne igen bringes ind i en “FCK imod FCN imod FCM” opposition. Jeg lige tilføje, st jeg IKKE kender Rebel… Read more »

Jens Angelsgaard
fredag, 22 juli 2022, 18:38 18:38

Ah ok Rebel News er faktisk Zionister. Nu er jeg med! 😀