Nanna Fri-skandalen bør kulegraves – Byretsdommer bør undersøges for korruption

Rettens behandling af Nanna Fri er en skandale, hvor en byretsdommer tilsyneladende har været udsat for et politisk pres, som hun ikke kunne modstå. Her er, hvad Nanna Fri har postet offentligt på sin profil på Facebook den 16. juli kl. 15:10: “Jeg vil gerne dele en oplevelse fra min sag og fængsling med jer.Da … Læs videre Nanna Fri-skandalen bør kulegraves – Byretsdommer bør undersøges for korruption
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
lørdag, 23 juli 2022, 0:13 00:13

Årets pressefoto! Ja – det ser ud til at det danske statsapparat har været/er udsat for et fjendtligt take over, der siden “Kongemordet” på Svend Auken og efterfølgende 911 hændelsen i USA er blevet kraftigt intensiveret. Uanset hvilken falsk rød eller falsk blå statsminister Som Danmark har haft. Der er tale om en 5.kolonne overtagelse i det stille. Et såkaldt “Silent take over” – hvor neutrale og ægte nøglepersoner i statsapparatet systematisk bliver skiftet ud med medlemmer af et hemmeligt fascistisk netværk styret af udenlandske interesser. Hvis det er sandt, så er der tale om egentligt højforræderi og landsforræderi i… Read more »

HenrikR
lørdag, 30 juli 2022, 13:10 13:10

Tak for din historie Nanna!

Men hvorfor skriver du slet ikke om hvad der videre skete?
Så vidt jeg husker blev du frifundet i landsretten(?) Hvilket yderligere styrker mistanken om at byretsdommeren var blevet truet eller købt eller lignende.