Jøder advarer mod Chabad: Det er en mafia!

Hjemmesiden Chabad-Mafia.com er udviklet af jøder til jøder (Yehudim Neged Chabad (Jøder Mod Chabad)). Formålet med hjemmesiden er at advare jøder mod Chabad. Chabad er ifølge Chabad-Mafia.com en religiøs kult og kriminel organisation. De udgiver sig for at være en ortodoks jødisk gruppe. De påstår, at de er mere religiøse og mere stringente i deres … Læs videre Jøder advarer mod Chabad: Det er en mafia!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Politisk medlemskab per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md, Mdl. donation: 100 kr/md, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
lørdag, 23 juli 2022, 11:31 11:31

Alting falder på plads nu. Du har set helt rigtigt.

lørdag, 23 juli 2022, 15:04 15:04

ZYSTEMET

Hvis ChabaDanmark, i lighed med at have fingrene lidt for langt oppe i en række mindreårige børns bagdel, også har fingrene oppe i Dansk Politi, som noget kunne tyde på kva det bemærkelsesværdige niveau af skatteyderbetalt beskyttelse, så må Chabad uvilkårligt tilsvarende have fingrene dybt begravet indenfor selveste det danske Rets- & Politiske Zystem.

lørdag, 23 juli 2022, 17:06 17:06
Reply to  Brændgaard

Undskyld, det er dårlig kommunikation fra min side. Disse links er bare tankestrejf, men det nåede jeg IKKE, at skrive for jeg skulle ud at købe ind. Der er en række personlige ting, der falder på plads her, som man skal være mig for at forstå – fordi det netop er baseret på mine livserfaringer. Jeg går lige i tænkeboks med, hvor meget privat, dom jeg kan rumme her.