Pfizers covid-19-vaccinedata: Kun 1 ud af 29 gravide kvinder fødte et levende barn

Detaljeret gennemgang af Pfizers data, som de er blevet tvunget af retten til at offentliggøre, viser, at kun 1 ud 29 kvinder, der blev covid-19-vaccineret under deres graviditet, fødte et levende barn. Data er fra alle de 29 kvinder, som der er komplette data for fra Pfizers-covid-19-studier. 23 af kvinderne aborterede spontant. 2 babyer blev … Læs videre Pfizers covid-19-vaccinedata: Kun 1 ud af 29 gravide kvinder fødte et levende barn
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
lørdag, 23 juli 2022, 17:26 17:26

Uhyggeligt. Har du set at World Hell Organisation nu melder ud om Abekopper?

Jens Angelsgaard
lørdag, 23 juli 2022, 23:16 23:16

Det er den yderst troværdige ethiopiske kommunist officielt anklaget ved domstolen i Haag for folkedrab i sit hjemland og medlem af en kommunistisk terrorbevægelse Tedros Ghebre-den-falske-Yesus der har trumfet det igennem. Manden som DF MetteF og SF Og nye Borgerlige ja hele tinget de sidste mere end to år har udnævnt til hemmelig høvdinge hersker over Danmark.

Et lyspunkt kan dog være, at Covidløgnen IKKE holder længere – og at WHO nu føler sig presset til at lamcere en ny skræmme-kampagne designet til at ramme narcissister og svage ydrestyrede personer, hvis største frygt naturligvis er en anderledes hud.