Cover-up af vaccineforbrydelser: Sådan gør de

Vi befinder os nu i cover-up-fasen af de store forbrydelser med covid-19-vaccinerne. Formålet med cover-up set fra forbrydernes perspektiv er at undgå at blive straffet. Den mest effektive måde at undgå at blive straffet for en forbrydelse er ved at sikre, at ingen med magt til efterforskning og retsforfølgelse opdager, at der er sket en … Læs videre Cover-up af vaccineforbrydelser: Sådan gør de
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
søndag, 24 juli 2022, 11:35 11:35

hvor har du ret, – selvom minkene også er en stor skandale- vaccinationerne er meget,meget,meget værre

Jens Angelsgaard
søndag, 24 juli 2022, 19:12 19:12

Man kan vel tilføje, at den offentlige debat omkring og evaluering af Corona-politikken I Danmark som vi naturligvis skulle have haft i det forgangne halve år er blevet druknet i Ukraine, Inflation, Fields og Tour de France. Altsammen relevante emner i tiden. Men den helt nødvendige, kritiske offentlige debat om videnskab, frihed og virkelighed udeblev.