Hvad lavede bossen for WHO, før han blev WHO-boss?

Tedros Adhanom Ghebreyesus blev den øverste chef for WHO i 2017. Når man ser på hans CV, så er det intet mindre end en skandale, at han overhovedet blev nomineret til posten, og at nogen overhovedet stemte på ham.

Det er hans periode som minister i den etiopiske regering fra 2005 til 2016, der burde have diskvalificeret ham til jobbet. Rapporter fra Annual Reports of Human Rights Watch (HRW) og Amnesty International fra de 11 år, hvor Tedros var i regeringen i Etiopien, vidner om alvorlige krænkelser af menneskerettighederne udført eller ignoreret af regeringen.

Journalister og dissidenter blev på brutal vis fængslet eller ryddet af vejen på anden vis. Rebeller blev udsat voldtægt, tortur og nedbrænding af landsbyer af styrker fra den etiopiske regering. Det gik også ud over børn, og mange piger og kvinder fik lemlæstet deres kønsorganer. Politiske modstandere blev fængslet uden rettergang, ligesom de fleste former for arbejde for menneskerettigheder blev gjort ulovligt. Kritisk journalistik, politisk opposition og menneskerettighedsarbejde blev kategoriseret som terrorisme i den etiopiske lovgivning.

I samme periode steg Kinas investeringer i landet voldsomt. Det er således sandsynligt, at Etiopien i perioden med Tedros i regeringen reelt har været en kommunistisk stat under kommando fra Kina.  

Hvis vi så graver lidt tilbage i Kinas historie, så opdager vi, at Kina blev gjort kommunistisk af zionister efter 2. Verdenskrig. Det var ligeledes zionister, der stod bag den russiske revolution. Kommunisme er således en zionistisk opfindelse, der tjener en zionistisk agenda. Zionisterne finansierede og samarbejdede i øvrigt også med Adolf Hitler i Nazi Tyskland – måske for at skabe den eksport og forfølgelse af jøder i Tyskland og resten af Europa til Palæstina, så den jødiske stat Israel kunne blive en realitet.

Kommunistpartiet i Kina finansierer en stor del af WHO’s milliardbudget i dag. Det gør andre zionistisk kontrollerede enheder også. Ved at gemme sig bag forskellige facader – hvem skulle f.eks. have troet, at kommnisterne er zionister – så er det muligt for den zionistiske mafia at gennemføre store og effektive projekter, der skaber en ny verdensorden med dem i førertrøjen – skjult eller synligt.

Zionisternes globale magtovertagelse fortsætter, så længe gode folk accepterer, at nogle former for kriminalitet er så udspekulerede og omfattende, at vi kalder det ‘politik’ i stedet for ‘forbrydelser’, hvorved de kriminelle bagmænd og deres håndlangere undgår efterforskning, retsforfølgelse og straf, som ville være sket, hvis deres forbrydelser havde været mindre.

Kilde: Michael Kroger. How did a human rights abuser end up running the WHO – and how is he still there? Spectator | Australia. 12.06.2020

Opdatering 06.08.2022: Læs også En ulv i fåreklæder (I) fra DissensMedia.

Tilmeld
Besked om
guest

1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
mandag, 25 juli 2022, 15:47 15:47

Godt arbejde Per! Journalist Kim Bildsøe Lassen lavede i anden halvdel af 2020 for Danmarks Radio et rimeligt kritisk interview med Sundhedsminister Magnus Heunicke. Herr Heunicke kunne kun komme op med eet “argument” for regeringens påstande, holdninger og handlinger i relation til den påståede “Pandemi”: ” Jamen WHO…” ; “Altså WHO…” ; “Fordi WHO…” – det var en tydeligt nervøs Heunicke – som slet IKKE havde et eneste gangbart argument. Al sund skepsis, debat og kritisk sans er for alle instanser Folketing, Regering og fra samme to financierede propaganda medier de forgange år stoppet ved den magiske trylleformular “W-H-O”. Men… Read more »

Last edited 23 days ago by Jens Angelsgaard