Tjekdet på krigsstien om min artikel om myocarditis blandt drenge

Jeg er her til morgen blevet interviewet til propagandamediet tjekdet. Anledningen var, at de vil føre krig mod mit indlæg OP TIL 1000 % STIGNING I FARLIG HJERTESYGDOM HOS 11-15-ÅRIGE DRENGE fra den 20. juni.

Her er et uddrag af interviewet, som jeg husker det:

Tjekdet: Hvordan kan du vide, at stigningen i myocarditis blandt drenge skyldes covid-19-vaccinerne?

PB: Stigningen er underbygget af andre studier, herunder videnskabelige studier der nævner covid-19-vaccinerne som en sandsynlig årsag. Det er patofysiologisk sandsynligt, da covid-19-vaccinerne via mRNA-teknologien øger kroppens egen dannelse af spikeproteiner, der via ACE2-receptorerne kan fremkalde inflammation, især hos personer med mangel på D-vitamin og evt. andre ernæringsmangler.

Tjekdet: Jeg har talt med flere forskere, der siger, at stigningen også kan skyldes andre faktorer, bl.a. at flere er blevet undersøgt for det, og at nedlukningerne har medført fald i fysisk aktivitet. Hvad siger du til det?

PB: Det er godt, at vi er enige om, at der er sket en stigning. Jeg tvivler på, at årsagen til stigningen er, at flere er blevet undersøgt, da man jo kun undersøger for myocarditis, hvis der er markante symptomer. Det er rigtigt, at coronapolitikken også har omfattet andre sundhedsskadelige tiltag såsom nedlukning, hvorfor jeg også kritiserer coronapolitikken bredt og ikke kun vaccinedelen.

Tjekdet: I din artikel beregner du gennemsnit forkert, og når der står 1-4 i data af diskretionshensyn for tidligere år, så antager du 1.

PB: Jeg har brugt de tal, som jeg har fået oplyst fra aktindsigten, og jeg gør opmærksom på antagelsen. Jeg skriver i øvrigt “op til 1000 %”. Det kaldes ‘vinkling’ indenfor journalistik.

Tjekdet: Jamen, kan du ikke se, at du burde have gjort opmærksom på en masse usikkerheder?

PB: Jeg har allerede gjort opmærksom på antagelser. Artiklen er i et frit medie, der ikke lader sig påvirke af trusler. Min artikel skal i øvrigt læses i sammenhæng med de mange andre artikler på PerBraendgaard.dk om samme emne, som underbygger mit valg af vinkel.

Jeg sagde også noget om, at jeg synes, det er mærkeligt, at tjekdet og andre myndigheder i Danmark har blind tillid til en dokumenteret kriminel virksomhed som Pfizer, og hvor det i et af verdens mest anerkendte tidsskrifter – British Medical Journal – er kommet frem fra whistleblowers, at Pfizer har fusket med vaccinestudierne.

Her er en samling af videnskabelige undersøgelser, der underbygger relevansen af min vinkel:

 1. Risks of myocarditis, pericarditis, and cardiac arrhythmias associated with COVID-19 vaccination or SARS-CoV-2 infection
 2. Cardiovascular and haematological events post COVID-19 vaccination: A systematic review
 3. Immediate side effects of Comirnaty COVID-19 vaccine: A nationwide survey of vaccinated people in Israel, December 2020 to March 2021
 4. Micronutrient supplementation before COVID-19 vaccination can protect against adverse effects
 5. Immune-Mediated Platelet Activation in COVID-19 and Vaccine-Induced Immune Thrombotic Thrombocytopenia
 6. Adverse reactions to the BNT162b2 and mRNA-1273 mRNA COVID-19 vaccines in Japan
 7. Frequency and Associations of Adverse Reactions of COVID-19 Vaccines Reported to Pharmacovigilance Systems in the European Union and the United States
 8. Myocarditis and pericarditis in adolescents after first and second doses of mRNA COVID-19 vaccines
 9. Microvascular manifestations revealing vaccine-induced thrombotic thrombocytopenia after COVID-19 vaccination
 10. Self-limited myocarditis presenting with chest pain and ST segment elevation in adolescents after vaccination with the BNT162b2 mRNA vaccine
 11. Clinical Features of Patients Presenting to the Emergency Department With Cardiovascular Adverse Reactions After COVID-19 mRNA Vaccination
 12. Response to BNT162b2 mRNA COVID-19 vaccine among healthcare workers in Italy: a 3-month follow-up
 13. SARS-CoV-2 spike-dependent platelet activation in COVID-19 vaccine-induced thrombocytopenia
 14. COVID-19 Vaccine-Induced Multisystem Inflammatory Syndrome With Polyserositis Detected by FDG PET/CT
 15. COVID-19-Vaccination-Induced Myocarditis in Teenagers: Case Series with Further Follow-Up
 16. Cardiac Complications Associated with COVID-19, MIS-C, and mRNA COVID-19 Vaccination

Tilmeld
Besked om
guest

3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
onsdag, 27 juli 2022, 11:34 11:34

Interessant. Jeg mener, at “TJEKDET” bør kulegraves. De siger fx, at de “har talt med række forskere…” – Reaaalllllyyyhh…!? INTET konkret! HVEM har de talt med HVORDAN OG HVOR OG HVOR LÆNGE KONKRET OM HVAD OG MED HVILKE REFERENCER TIL KONKRET HVAD!? Ekstra Bladet, der tidlligere har undskyldt, at deres “journalistik” har svigtigt Danmark og danskerne i Corona- debatten var ligeledes igår ude med en artikel, hvor de heller IKKE har nogen specifikke referencer, men samtidigt hævder, at Corona hævet over enhver tvivl kom fra vådmarkederne i Wuhan – samt at “…alt andet nu er fejet af banen!” Ifølge Ekstra… Read more »

Jens Angelsgaard
onsdag, 27 juli 2022, 12:04 12:04

Ååååhh! Jonas Vingegaard!!! Jonas Vingegaard kører på cykel! Hjemmeplejen hylder Jonas Vingegaard live på DR på vegne af deres borgere, der ikke selv kan komme ud og se Jonas Vingegaard!!! Og snart skal alle danske borgere igen fængsles i eget hjem og have russisk roulette dødsstik fra Fiser! Jaaaah! Jonas Vingegaard ååh Friheden flyver og man kan selv se, at Frihed er dårligt ja – fordi der var en pige, der døde i Frihedens Tivoli. Frihed dårligt Ja! Passer på hinanden jaah!!! Ååååh Vingegaard – Mister Bræk PSY OP! Ååååhhh spejlblanke Disney Danmark!

Silas
onsdag, 27 juli 2022, 15:31 15:31

Godt svaret 👍👍👍 og hvor er det kvalmende at fakta politiet nu også er i Danmark..