Zionisme i Middelalderen: Sådan besejrer den svage to stærke modstandere

Jeg tænkte, at det var tid til en historietime igen. I dag handler det om at forstå, hvad der foregår i Mellemøsten. Korstog er en serie militære togter, der stod på fra 1096 til 1291. De fleste var godkendt af paven, dvs. den romersk-katolske kirke, og de havde til formål at erobre eller generobre “det … Læs videre Zionisme i Middelalderen: Sådan besejrer den svage to stærke modstandere
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
onsdag, 27 juli 2022, 20:13 20:13

På profeten Mohammads tid levede der en katolsk nonne. Efter sin nonnestatus blev hun gift med en rig købmand. Og derefter blev hun en rig enkefrue efter købmanden. Og så blev hun gift med profeten.

Derefter blev Mohammad inspireret af Allah til at skrive Koranen – så kan man altså helt sikkert sige – at Mohammad ikke kan have taget fejl af stemmerne i natten.

Al inspiration kom fra Allah. Og ikke fra den katolske kone.

Og sådan var det.

Last edited 22 days ago by Jens Angelsgaard
Søren
fredag, 29 juli 2022, 0:08 00:08

Og sådan blev Islam et katolsk våben mod evangeliet og dem der faktisk tror på det og forsøger at udbrede det. I dag bruges dette våben flittigt i den sædvanlige dialektiske del-og-hersk metodik som altid kommer fra Vatikanet. Islam bygger på manipulation og bedrag, direkte fra vores åndelige modstander Ha’Satan, formidlet og udviklet gennem århundreder her på jorden af Antikrist – Paven og Vatikanet. https://en.wikipedia.org/wiki/Christian_influences_on_the_Islamic_world “Christian influences in Islam can be traced back to Eastern Christianity, which surrounded the origins of Islam. Islam, emerging in the context of the Middle East that was largely Christian, was first seen as a… Read more »