Karl Marx, ny corona-kommunisme og teknotiden frem til 2091

Karl Marx (1818-1883) forudså, at kapitalismen uundgåeligt ville kollapse og blive erstattet af kommunisme. Jeg filosoferer i disse dage over, om de mærkværdigheder, der sker i verden nu, kan betragtes som elitens forsøg på at kontrollere kapitalismens globale kollaps og samtidig indføre et nyt kommunistisk system, hvor eliten bevarer deres rigdom og magt. Det moderne … Læs videre Karl Marx, ny corona-kommunisme og teknotiden frem til 2091
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
8 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ditte
Ditte
torsdag, 28 juli 2022, 17:29 17:29

Elsker din edgy’ness these days!

Brian Olesen
torsdag, 28 juli 2022, 22:28 22:28

“Det er en vision, der kræver, at folket på et tidspunkt – først om en del år – bliver nødt til at tage et voldeligt opgør med robotterne og den kunstige intelligens”

Ok. jeg tager maddingen og bider på.

Jeg tænker, det ville være langt smartere at tage et opgør mod de kujonerede, frygtsomme menneskedyr nu, end at næste generation i en formentlig svækket udgave skal kæmpe mod evt. langt stærkere robotter på alle parametre i det herrens år 2091.

Last edited 21 days ago by Brian Olesen
Brian Olesen
fredag, 29 juli 2022, 18:16 18:16

Håbet er som bekendt fromt.

I sidste ende kan det vel koges ned til, hvordan situationen opfattes på et givent tidspunkt bredt set, samt hvor mange resurser, der er til rådighed i samfundet- herunder privat og som samfund generelt.
Her står Danmark i en yderst gunstig situation sammenlignet med andre selv vestlige lande.

Men, som jeg ikke behøver at belære dig om, Per Brændgaard, så skal man aldrig undervurdere fjenden.

Mads Buhl
fredag, 29 juli 2022, 13:14 13:14

NÆPPE POLITISK KORREKT

… men, det vil da være et mere velanlagt strategisk træk & med langt bedre odds, om vi tager et (selv ultra voldeligt) opgør med den globale elite her & nu, aka i 2022 – 2025, fremfor at afvente et, vel på forhånd tabt, opgør med den globale elite, til den tid i ledtog med diverse dræberrobotter & kunstig intelligens, i en fjern fremtid a la 2091.

REVOLUTION 2.0.jpg
Mads Buhl
fredag, 29 juli 2022, 17:22 17:22

MAGTEN SKIFTER HÆNDER Eliten er kujoner, som hverken vil eller kan kæmpe. Opgøret kan næppe ske ved, at bekrige den militære magt, som den globale elite pt. kontrollerer, men derimod ved at skabe valide alliancer med så stor del af den allerede eksisterende magt, som overhovedet muligt – helst det hele. Der er historiske eksempler herpå, fx. da vore egne forfædre, ved Vikingen (Kong) Roar den Første, indledningsvis med blot 300 mand, tilbage fra 1061 & de følgende år erobrede Sicilien, Malta & senere (via sønnen Kong Roar den Anden) hele det sydlige Italien, hvilket kongerige de facto bestod indtil… Read more »

Kong Roar’s erobrede kongerige.jpg