TjekDet bekræfter voldsom stigning i farlig hjertesygdom – Forskning giver vaccinerne skylden

Propagandist Kalle Thue Gregersen fra censurmediet TjekDet udgav i går en propagandaartikel om et af mine blogindlæg, hvor han indrømmer en voldsom stigning i hjertebetændelse (myocarditis) hos 11-15-årige drenge.

Det er karakteristisk for propagandaartikler, der kritiserer kritikere af regeringens covid-19-politik, at de citerer en modpart, hvilket behændigt undgås i propagandaartikler for regeringens covid-19-politik. TjekDet er i øvrigt finansieret af regeringen med 6,5 millioner kroner årligt og et ukendt beløb fra Facebook.

Kalle Thue Gregersen bruger to kilder som modparter, måske for at skabe illusionen om en retfærdig dom med to mod en, ligesom illusionen “alle eksperter er enige” kan skabes ved ikke at interviewe modparter i propaganda for det herskende coronanarrativ.

Den ene kilde er Henrik Nielsen, der er klinisk professor ved Aalborg Universitet og overlæge på Infektionsmedicinsk Afdeling på Aalborg Universitetshospital. TjekDet-artiklen lyder:

“Sådan en beregning vil aldrig være præcis, fordi stigningen kan se meget anderledes ud, alt efter hvor mange tilfælde man antager, der har været. Det kunne lige så godt være 200 procent som 1000 procent,“ siger han [Henrik Nielsen, red.]

Professor Henrik Nielsen bekræfter således, at tallene tyder på, at der kan have været en stigning på op til 1000 %, præcis som jeg skrev. Det er rigtigt, at stigningen også kan have været på “kun” 200 %, hvilket immervæk er en 3-dobling og også stærkt bekymrende. Det helt korrekte ville således have været at skrive en stigning på 200-1000 %. Når jeg vælger 1000 %, så er det en journalistisk vinkling, ligesom når propagandisterne har valgt at kalde vaccinerne for “supervåben”.

Kalle Thue Gregersen skriver videre:

“Flere studier bekræfter, at der er en sammenhæng mellem covid-19-vacciner og sjældne tilfælde af betændelse i hjertemusklen hos særligt unge mænd.”

Gregersen glemmer her at bringe min respons på det, som var, at “sjældne tilfælde” kan give mange ramte, når det er hele befolkningen, der bliver stukket med, hvad man kan betragte som et avanceret biovåben, der bl.a. via sin forholdsvis lave dødsrate (sammenlignet med andre konventionelle våben) camouflerer biovåbnet som forebyggende medicin.

Hvem er Kalle Thue Gregersen? Her er, hvad TjekDet selv skriver om ham:

“Kalle er journalist. Han har en kandidatgrad i medievidenskab fra Aarhus Universitet. Kalle bruger meget tid på at følge den offentlige debat og på sociale medier, hvor han mener, at nyhedsstrømmen godt kan flyde over med misinformation og vilde påstande. En rengøring er nødvendig, så borgerne kan blive oplyst på et faktuelt grundlag, er hans vision.”

En kandidatgrad i medievidenskab giver absolut ingen kompetence til at vurdere sundhedsfaglige spørgsmål og slet ikke til en position som dommer i den offentlige debat. Kalle er faktisk ikke engang uddannet journalist; han er selvudnævnt journalist.

Kalle gør i sin propagandaartikel meget ud af at kalde mig “selvudnævnt coronacoach”. Han ignorerer samtidig min akademiske uddannelsesbaggrund, som er cand.scient. i human ernæring fra Københavns Universitet. Det vil sige en naturvidenskabelig kandidatgrad i et sundhedsfagligt fag, som faktisk giver mig, i modsætning til Kalle, de formelle kvalifikationer til at deltage i en videnskabelig debat om effekt og sikkerhed af de sprøjter, der bliver pushet til den danske befolkning som “vacciner” og “supervåben”.

Til sidst vil jeg citere, hvad læge, ph.d. Vibeke Manniche har skrevet om sagen i et offentligt opslag på Facebook den 27. juli kl. 14:25:

“Apropos elitesport – og undskyld jeg ikke er iklædt gul nissehue på Rådhuspladsen. Myocarditis hos især unge, sportsaktive mænd i forbindelse med corona-injektioner er velbeskrevet i den videnskabelige litteratur. Sammenhængen er IKKE til diskussion længere. Det ses også i forbindelse med corona – hvor det dog primært rammer ældre. Jeg har fået disse tal fra en aktindsigt via Per Brændgaard. De tal du særligt skal bide mærke i er antallet af drenge over 11 år og tallene for især 2021 – hvor en stor del fik op til flere corona-injektioner. Det er en meget stor og bekymrende stigning taget i betragtning at myocarditis er meget sjældent hos børn og unge. Uhyre sjældent faktisk. Hvad er der at sige til det? Jo, at det er en meget alvorlig og urimelig bivirkning hos unge, sportsaktive mænd hvor corona ville overståes i løbet af få dage – måske endda helt uden symptomer. “Kuren” må aldrig være værre end sygdommen. Der er ikke noget som hedder en “mild” hjertebetændelse. Pludselig død kan være en konsekvens – som vi så hos Christian Eriksen som fik hjertestop. Men selv om den unge mand kommer sig hurtigt igen, hvad opgørelserne tyder på, så har hjertet taget skade. Og på sigt risikerer han/hun at udvikle hjertesvigt i en tidlig alder og dermed tidligere død end forventet. Så hjertebetændelse er MEGET alvorligt! Mon ikke det snart er på tide – at vi som de oplyste sportsfreaks vi er – begynder at tage data alvorligt. Når en hel befolkning kan sidde og nedstirre tidsforskelle på brøkdele af sekunder ved Tour de France – så bør det også være muligt at forholde sig til en hel del andre faktuelle oplysninger. Og for pressen at dele (og forstå) disse! Tillykke til Vingegaard – well done! PS. For lidt over et år siden klagede cykelrytteren Jakob Fuglsang over elendig form til Touren og gav hans nylige corona-injektioner skylden.”

Se tallene selv:

PS: Jeg gentager lige et udvalg af de videnskabelige referencer, der underbygger, at vi har et problem med stigende myocarditis, og at covid-19-vaccinerne i hvert fald er en del af årsagen.

 1. Risks of myocarditis, pericarditis, and cardiac arrhythmias associated with COVID-19 vaccination or SARS-CoV-2 infection
 2. Cardiovascular and haematological events post COVID-19 vaccination: A systematic review
 3. Immediate side effects of Comirnaty COVID-19 vaccine: A nationwide survey of vaccinated people in Israel, December 2020 to March 2021
 4. Micronutrient supplementation before COVID-19 vaccination can protect against adverse effects
 5. Immune-Mediated Platelet Activation in COVID-19 and Vaccine-Induced Immune Thrombotic Thrombocytopenia
 6. Adverse reactions to the BNT162b2 and mRNA-1273 mRNA COVID-19 vaccines in Japan
 7. Frequency and Associations of Adverse Reactions of COVID-19 Vaccines Reported to Pharmacovigilance Systems in the European Union and the United States
 8. Myocarditis and pericarditis in adolescents after first and second doses of mRNA COVID-19 vaccines
 9. Microvascular manifestations revealing vaccine-induced thrombotic thrombocytopenia after COVID-19 vaccination
 10. Self-limited myocarditis presenting with chest pain and ST segment elevation in adolescents after vaccination with the BNT162b2 mRNA vaccine
 11. Clinical Features of Patients Presenting to the Emergency Department With Cardiovascular Adverse Reactions After COVID-19 mRNA Vaccination
 12. Response to BNT162b2 mRNA COVID-19 vaccine among healthcare workers in Italy: a 3-month follow-up
 13. SARS-CoV-2 spike-dependent platelet activation in COVID-19 vaccine-induced thrombocytopenia
 14. COVID-19 Vaccine-Induced Multisystem Inflammatory Syndrome With Polyserositis Detected by FDG PET/CT
 15. COVID-19-Vaccination-Induced Myocarditis in Teenagers: Case Series with Further Follow-Up
 16. Cardiac Complications Associated with COVID-19, MIS-C, and mRNA COVID-19 Vaccination

Opdatering kl. 10:44:

Vibeke Manniche uddyber:

“Det er en afgørende pointe, at myocarditis ved corona primært hvis ikke udelukkende ses hos kronisk syge/svækkede ældre – IKKE hos unge sportsaktive mænd – og som sagt var det tilfældet, så ville stigningen også være set FØR vaccinerne.”

Min tilføjelse: Der var ikke nogen nævneværdig stigning i myocarditis under selve pandemien, men derimod først efter vaccineudrulningen, hvilket underbygger, at det er vaccinerne og ikke coronavirus, der er årsag til stigningen i myocarditis.

Tilmeld
Besked om
guest

5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
fredag, 29 juli 2022, 12:30 12:30

Kære Per – først endnu en gang tak for dit omfattende, positive og utrættelige arbejde.

Dernæst kan det jo ligne en brik i “krigen imod mænd”, at netop unge atletiske mænd rammes af disse uhyggelige “bivirkninger”?

Spørgsmålet er naturligvis endvidere hvorvidt, der er tale om “bivirkninger’?

Eller om tilsigtede ønskede virkninger!?

Jens Angelsgaard
fredag, 29 juli 2022, 18:21 18:21

Og som har vanskeligt ved at fostre/opfostre børn…(depopulation)

Ditte
Ditte
fredag, 29 juli 2022, 18:07 18:07

Kære Per – suuuper artikel! Måske, den bedste, jeg indtil nu, har læst. Tak! Tragisk og meget trist er det. Virkelig! Måske er det forfejlet tænkning fra min side … Imidlertid virker det som om vaccinerede rammes af corona op til flere gange – hvordan påvirker dette smitten – ved du det? Kender næsten kun til dette fænomen – at mennesker smittes af vaccinerede, som måske kan være tilfældigt. På et tidspunkt kom det desuden frem, at brug af respiratorer (og bestemt medicin) i forbindelse med indlæggelse pga. corona ikke var den bedste fremgangsmåde, fordi patienternes dødelighed steg – er… Read more »

Jens Angelsgaard
fredag, 29 juli 2022, 18:23 18:23
Reply to  Ditte

Dit spørgsmål om “mørketal” er jo helt essentielt uanset hvad?