Abekopper: SSI-direktør anbefaler, at man ved, hvem man har sex med

DR og BT citerer direktør for Statens Serum Institut Henrik Ullum for, at det ikke går ret godt med inddæmningen af abekopper i Danmark.

Kommunikationen fra både SSI og WHO pointerer, at det er alle former for tæt kontakt mellem mennesker, der er risikabelt. Det omfatter således ikke kun analsex mellem mænd, men alle former for sex og tæt hud-mod-hud-kontakt i øvrigt.

WHO anbefaler, at man reducerer antallet af seksuelle partnere. Henrik Ullum supplerer med en anbefaling om, at man har kontaktoplysninger på dem, man har sex med.

The Exposé kunne den 27. juli afsløre, at WHO’s politik om covid-19 og abekopper fejler samtlige 10 folkesundhedsprincipper. Samme medie har også afsløret, at myndighederne bruger abekopper til at dække over alvorlige bivirkninger til covid-19-vaccinerne.

Både DR og BT lægger vægt på, at WHO har erklæret abekopper for en global sundhedskrise. Denne erklæring er imidlertid baseret på et diktat af WHO-boss Tedros og ikke på konsensus blandt WHO’s eksperter. The Exposé vurderer, at Tedros kan være blevet påvirket af særlige interesser.

Både WHO og SSI har modtaget gavmilde donationer fra Bill & Melinda Gates Foundation, og de er således at betragte som advokater for vaccineindustrien og ikke som advokater for folkesundhed.

Tilmeld
Besked om
guest

1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
lørdag, 30 juli 2022, 10:58 10:58

Af den 42 sider lange Samtykke-erklæring med supplerende underskrifter fra vitterlighedsvidner, så fremgår identiteten på partneren jo allerede…

Spøg til side…

Målet med udmeldingen skyldes jo nok, at sammensværgelsen bag myndighederne vil kende identiteten på folks sex partnere.

Dels kan de så opsøge og bestikke sexpartnerne for at starte falske Me2 – sager.

Dernæst er det jo ifølge WEFiaen siikert alt for stor en frihed for “aberne” – at have frihed til at kunne skabe nye mennesker. Endda uden st have.indløst tilstrækkeligt mange Social Credit Score Points til at modtage tilladelse til overhovedet at have sex…