Danmarks Frie Fjernsyn frygter fængsel – Det gør jeg ikke

Søren Ventegodt meddelte for efterhånden noget tid siden, at Danmarks Frie Fjernsyn har opgivet kampen som modstandsfjernsyn.

I en ganske deprimerende video forklarer Ventegodt baggrunden for beslutningen; han er bange for at komme i fængsel for at ytre uenighed i den herskende coronafortælling. I følge Ventegodt har der været tilfælde i Holland, hvor sundhedsfaglige frihedskæmpere er blevet idømt hårde fængselsdomme som følge af nye forbud mod “misinformation”.

Se videoen her

Jeg forstår Ventegodts frygt. Jeg har selv været der og tidligere erklæret, at jeg ville trække mig på grund af nye coronaregler, der kunne fortolkes som reel fjernelse af ytringsfriheden i Danmark. Jeg har dog siden hørt fra flere medlemmer af Folketinget, at loven ikke skal forstås sådan, og at vi trods alt stadigvæk har ytringsfrihed. Men åbenbart ikke, når man taler direkte til personer i den udøvende magt, såsom politibetjente og DSB-togrevisorer, der opfører sig fascistisk i følge ordbogens definition af begrebet ‘fascisme’. Min ytringsdom betyder, at det nu reelt er ulovligt at sige direkte til en politibetjent, at han eller hun er i færd med at gøre noget ulovligt, hvis han eller hun helt klart er færd med en sådan handling. Det betyder videre, at kriminelle nu har frit spil, når de er iklædt en uniform fra en magtudøvende myndighed. Det er ulovligt for borgere at oplyse de uniformerede kriminelle om, at deres adfærd er ulovlig. En sådan indretning af samfundet er karakteristisk for et fascistisk samfund. Tak til Københavns Byret og Procesbevillingsnævnet for at bekræfte min hypotese.

Med Jesus om rollemodel er jeg nu fast besluttet på at fortsætte min fredelige oplysningskamp for frihed, sandhed og retfærdighed. Jeg er parat til at betale de bøder og tage de fængselsophold, som det måtte kræve. Jeg er også parat til at dø. Alternativet er simpelthen langt værre.

Søren Ventegodt siger i videoen, at det ikke er muligt at kæmpe videre, når man er i fængsel. Det ved jeg nu ikke. En fængselsdom er i sig selv en kraftfuld ytring, som medierne får svært ved at ignorere. Hvis vi ser tilbage i historien, så har flere samfundstransformerende personer kickstartet deres karrierer med en tur i fængsel. Hvis jeg kommer i fængsel, så vil jeg fortsætte mine udgivelser i form af håndskrevne breve til omverdenen. Det kan selvfølgelig være, at jeg bliver placeret i isolation, hvorfra jeg så kan fortsætte kampen i dyb meditation fra det rent spirituelle plan. Eller måske kan jeg skrive et større værk med henblik på udgivelse, når jeg kommer ud igen.

Det er altid for tidligt at give op.

Og hvis de slår mig ihjel, så har de skabt en martyr. Historien fortæller også en del om, hvordan det i det store billede kan være en fordel at dø for en sag, der er langt større og vigtigere end eksistensen i den aktuelle krop.

Men moderne mennesker er meget bange for at dø. Det er en del af drivkraften bag coronabedraget. Hvis folk ikke var så bange for at dø, så ville de skræmmende budskaber prelle af. Det er ældgammel visdom, at sygdom, alderdom og død er uundgåelige realiteter ved den menneskelige eksistens. Livet er potentiel lidelse, men det er også potentiel frihed, så hvorfor ikke kæmpe for frihed i stedet for at lade sig fængsle af frygten for lidelse?

Problemet er, at moderne mennesker også er bange for frihed, da frihed medfører ansvar og angst. Uha, så hellere gøre alt, hvad Moder Stat fortæller mig, jeg skal gøre – for en sikkerheds skyld…

Tilmeld
Besked om
guest

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
majio
majio
lørdag, 30 juli 2022, 16:17 16:17

Søren har en lang historie…han har kæmpet i længe…det er meget vigtigt, at vi alle gør dét, som er dét, VI skal gøre…”at bøje af” på forskellig vis, betyder ikke nødvendigvis, at man har opgivet, måske tværtimod, – vi kan nedbryde og opbygge systemer på mangfoldig vis…KH Majio:)

majio
majio
lørdag, 30 juli 2022, 17:55 17:55

jfr. min tidl. kommentar… ok, – så har jeg hørt dét, som Søren Ventegodt selv siger, på denne video. Det er selvfølgelig en overbevisning, som man IKKE kan vinde på, hvis han siger, han ikke kan vinde… – i virkeligheden synes jeg, det lyder som et skridt i den rigtige retning, de har taget. For, er dét han siger, at de er holdt op med at sige, hvad folk skal tænke og mene, – og istedet oplyser, – så efterlader vi mennesker med egen suverænitet. Og det er at gå lysets vej, – og det er dén vej, vi går.… Read more »