Grundig analyse: Udvikling i myocarditis blandt unge

Psykolog Daniel Vetö og statistiker/økonom Max Schmeling har i dag udgivet en rapport med deres grundige analyser af udviklingen i myocarditis for yngre aldersgrupper i Danmark.

Her er konklusionen:

“Vi ser statistisk signifikante stigninger for begge køn i aldersgrupperne 16-20 år og 21-25 år. Ligesom vi ser det for drenge i aldersgruppen 11-15 år. Der ses ingen signifikante stigninger for andre aldersgrupper. Disse stigninger sker i samme tidsrum, som vaccinationskampagnen mod covid-19.

Vi ved fra litteraturen, at mRNA vaccination øger risikoen for myocarditis og denne artikel dokumenterer, at omfanget er langt større end hvad sundhedsmyndighederne beretter om og at der ses signifikante stigninger i antallet af tilfælde i flere aldersgrupper for begge køn. Forfatterne til denne artikel anser det derfor som overvejende sandsynligt, at der er en direkte årsagssammenhæng mellem de nødgodkendte mRNA-vacciner og den voldsomme stigning i antallet af myocarditis tilfælde for særlige aldersgrupper i Danmark, og mindre sandsynligt at stigningen kan tilskrives andre forhold.”

Du kan læse og downloade rapporten her:

Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments