Derfor skal vi ikke være bange for Lucifer

Lucifer er den faldne engel, morgenstjernen, som mange okkulte foreninger, bl.a. Frimurerlogen, dyrker med henblik på at øge deres verdslige magt. Mange nykristne og andre “vågne” tager kraftigt afstand fra Lucifer og den praksis, der fører til kontakt med Lucifer. Vi bør dog efter min vurdering snarere gøre det modsatte: omfavne Lucifer med næstekærlighed. Jeg … Læs videre Derfor skal vi ikke være bange for Lucifer
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 3 august 2022, 11:49 11:49

Jeg synes det giver rigtig god mening – i min verden en rigtig god pointe du fremfører – tak 😊👌🙏💜
Knus og kram til dig 😘💚 Hanne

torsdag, 4 august 2022, 12:35 12:35

Per – det er min oplevelse – at dine pointer kan være dybere og mere vidtrækkende end du selv umiddelbart er bevidst om.

Du er ved kernen af al menneskelig eksistens. Dine ord minder mig om konrintherbrevene?

To mennesker kan gå i samme ydre spirituelle skole, læse de samme tekster og gennemgå identisk praksis.

Hjertet er krumtappen.

Næstekærlighed eller Næsten-kærlighed – det er spørgsmålet?

Arketypen Lucifer er forførende med sin fristelse på bjerget.

5.Kollonne besættelsesmagten i Danmark er selv besatte.

Der er en spirituel kamp på jorden og indeni ethvert menneske.

Jesus er Livet, Sandheden og Vejen – og freden.