DR giver coronaskeptikere skylden for coronalæges selvmord

Regeringens største propagandamedie DR bragte i går en historie, der illustrerer to centrale aspekter ved moderne PR. Historien har overskriften Corona-læges selvmord sætter gang i østrigsk debat om netchikane. Den valgte vinkel giver vaccinemodstandere skylden for den østrigske corona-læges selvmord. “Lægen, der i den østrigske debat havde talt for nødvendigheden af vacciner, tog sig eget liv, … Læs videre DR giver coronaskeptikere skylden for coronalæges selvmord
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
10 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 3 august 2022, 9:17 09:17

så nogen har formentlig instrueret modellerne i forgrunden om at tage mundbind på til pressebilledet”

“Nogen gange er en cigar bare en cigar”, her formentlig illustreret gennem frygtsomt tosseri samt underkastelse.

onsdag, 3 august 2022, 9:22 09:22
Reply to  Brændgaard

Jeg må dog også erkende, at netop de mundbind det unge par her benytter, er ret markante i forhold til de mundbind den aldersgruppe normalt benytter sig af.

onsdag, 3 august 2022, 10:00 10:00

Det her er vel nærmest den ypperste form for manipulation og propaganda.. vildt at opleve og bliver “spændende” at se om selvmord blandt vaccine medskyldige bliver en trend i takt med at bivirkninger som pludselig dødsfalds syndrom m.v ikke længere kan gemmes og bortforklares..

onsdag, 3 august 2022, 10:34 10:34

Jamen denne læge udførte selv sin straf…

onsdag, 3 august 2022, 17:01 17:01
Reply to  Rubo

Et selvmord er efter min mening altid et dødsfald for meget.. men man må sige at der sørme er mange uskyldige som også dør for tiden..

https://www.bt.dk/fodbold/premier-league-klub-i-sorg-stor-helt-er-doed-som-kun-43-aarig

Last edited 4 months ago by Silas
torsdag, 4 august 2022, 10:48 10:48
Reply to  Brændgaard

Ja nu er den gal igen med manipulation og bevidst fordrejning af sandheden, Dr mener at Bibers lidelse “sandsynligvis skyldes stress” 😂😂😂😂😂 ikke et ord om at dette syndrom er en velkendt bivirkning..

“Til manges store chok viste og fortalte han, at han var blevet lam i ansigtet, en lidelse kaldet Ramsay Hunt-syndrom, sandsynligvis udløst af stress – og at verdensturnéen hang i en tynd tråd.”

https://www.dr.dk/nyheder/kultur/smukfests-absolutte-hovednavn-trodser-sygdom-og-dropstativ-lad-os-have-vores-livs