Tjekdet dækker over covid-19-vaccinernes skadevirkninger

Det stats- og facebookfinansierede censurmedie Tjekdet fortsætter med at dække over dokumenterede skadevirkninger af covid-19-vaccinerne på unge menneskers hjerter.

Psykolog Daniel Vetö og statistiker Max Schmeling har i en e-mail til Tjekdet gjort opmærksom på deres rapport om aktindsigten og bedt Tjekdet, som selv kalder sig et faktatjekmedie, rette fakta i Tjekdets artikel. Det fremgår af et svar fra Tjekdet, at de nægter at rette fakta i deres artikel, hvilket understreger, at Tjekdet er et censurmedie camoufleret som faktatjekmedie.

Tjekdet gør brug af Karen Angeliki Krogfelt som neutral ekspertkilde. Da hun arbejder for Statens Serum Institut, der er blandt de mest alvorligt mistænkte i coronasagen, så er hendes mening at betragte som et partsindlæg og ikke som et neutralt faktatjek.

Det fremgår endvidere af e-mailen fra Tjekdet, at de prøver at give andre faktorer end vaccinerne skylden for stigningen i forekomsten hjertebetændelse. Det er her bemærkelsesværdigt, at de ignorerer den overvældende store mængde videnskabelig forskning, der peger på en klar årsagssammenhæng mellem sprøjterne og hjerteskaderne. Det er ikke underligt, at Karen Angeliki Krogfelt også er faktaresistent, da hun arbejder for SSI, der helt fra starten systematisk har arbejdet for at få covid-19 til at fremstå som en farligere sygdom, end den reelt er og vaccinerne til at fremstå som mere effektive og sikre, end de reelt er. Den oplagte årsag hertil kan findes i finansieringen af SSI.

Tilmeld
Besked om
guest

1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
torsdag, 4 august 2022, 13:02 13:02

“Tjekdet” betyder åbenbart, at man ikke skal stole på dem – men som du “Tjekke deres påstande” – hvorved man finder frem til den skjulte sandhed.

De anvender typisk luceferiansk humor og tænkemåde – og de taler med “Kløvet tunge” – ligesom visse figurer i “Lucky Luke” bøgerne.

Deres handlinger og ytringer er som en smuglerkuffert med skjult dobbeltbund.