Her er fjendens strategi til at bekæmpe frihedsfolket – og sådan kan vi slå igen

Det er min vurdering, at besættelsesmagten løbende overvåger de forskellige aktører og personer, der kæmper for frihed i denne tid. Denne overvågning startede inden coronabesættelsen med henblik på at angribe og uskadeliggøre de af os på forhånd, som fjenden er mest bange for.

Fjendens strategi imod os er social påvirkning, manipulation og bedrag. Deres styrke er dyb infiltration af magtsystemet kombineret med dyb indsigt i den menneskelige natur og sociale dynamik. Fjenden kender nogen af os bedre, end vi kender os selv, vurderer jeg. Formålet med fjendens strategi er at få os til at bekæmpe os selv og holde os væk fra troværdig gennemslagskraft i mainstream medier, politik, faglighed og folkelighed.

Strategien udmunder i forskellige taktikker alt afhængigt af, hvad der er mest oplagt i forhold til den konkrete person, organisation og kontekst:

  1. KRIMINALISERING. Formålet med denne taktik er at få det til at se ud som om, at frihedskæmperen har gjort noget kriminelt. Det kan man bl.a. gøre ved at få nogen til at spille ofre og/eller ved at trække i trådene hos politiet og byretten, hvis lejlighed byder sig, så uretfærdighed kan ske fyldest. De reelt kriminelle er de falske ofre og de dommere, der lader sig påvirke af deres venner i logen, eller hvordan det nu hænger sammen.
  2. INFIGHT. Formålet med denne taktik er at få frihedskæmpere til at slås mod hinanden, så de spilder deres tid, energi og opmærksomhed på det i stedet for at bekæmpe den fælles, virkelige fjende. Det kan man bl.a. gøre ved at sprede sladder og løgnehistorier via nøje udvalgte personer i frihedsmiljøet med særlige personlighedstræk. Især personer med paranoid, borderline eller narcissistisk personlighedsforstyrrelse er velegnede til dette arbejde, som de gør med begejstring uden at opdage, at de arbejder for fjenden. De betalte agenter skal så findes i deres sociale omgangskreds.
  3. UDSKAMNING & UDSTØDELSE. Der er talrige eksempler på frihedskæmpere, der har været ansat i en organisation i systemet, og som har brugt deres faglighed – f.eks. som psykolog eller lærer – til at sige fra overfor undertrykkelsen og bedraget, og som er blevet fyret af den grund. Udskamning og udstødelse kan også ske via pressen, hvor coronakritikere simpelthen er blevet mobbet ud i kulden.

Situationen er således den, at alt hvad vi siger eller gør, eller engang har sagt eller gjort, kan og vil blive brugt imod os i det rets- og mediesystem, som er dybt infiltreret af fjenden.

Vi bør efter min mening ikke slå igen på samme måde, som vi bliver angrebet. Vi skal hellere vende den anden kind til – og samtidig åbne munden og fortælle verden, hvad vi bliver udsat for. Fredelig, faktuel oplysning er stadigvæk vejen frem.

Foto: Unsplash.com

Tilmeld
Besked om
guest

17 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
fredag, 5 august 2022, 22:41 22:41

Punkt “3” har indtil videre været nøglen til at kontrollere 85% af danskerne.

Der åbenbart hellere vil sælge ud af alt:

Frihed, sundhed, sund fornuft, børnenes fremtid, retssikkerhed, selvværd, integritet, autencitet et cetera

end at “risikere” at magtmisbrugende fascister “udskammer” dem…

Hvilket ellers i grunden vil være en udmærkelse

Jens Angelsgaard
lørdag, 6 august 2022, 8:08 08:08

Apropos så er Alexander Emerick Jones Infowars netop blevet idømt en bøde på 300 millioner kroner, fordi mennesker som han ikke kender angiveligt har chikaneret nogle andre personer, som Alex Jones har udtrykt mistillid til i sit radioprogram. Efter samme princip kan alle nyheds-services nu idømmes astronomiske bøder, såfremt mennesker, som nyhedsstationen IKKE kender, chikanerer andre mennesker, som nyhedsmediet heller ikke kender. Fjenden skal altså bare hyre nogle tilfældige personer til at ytre “Vi oplever, at dette eller hint nyhedsmedie har opfordret os til at chikanere andre fremmede personer, så nu skal nyhedsmediet undgælde. Det minder meget om “logikken” i… Read more »

Jens Angelsgaard
lørdag, 6 august 2022, 17:15 17:15

We are no longer – “The Land of the Free – Home of the Brave!” –

We are now

“The people of rolling over and peeing on ourselves!”

– Alex Jones (2010)

Last edited 12 days ago by Jens Angelsgaard
Silas
lørdag, 6 august 2022, 8:11 08:11

Det er sjovt du skriver dette nu, jeg tænkte nemlig også i går at sundhedsstyrelsen måske læser med på denne blog, for at analysere os, altså deres fjende eller trussel mod hvad de end har gang i.. jeg tror også man skal passe på med at undervurdere dem da de jo styres af enormt magtfulde strukturer og hvor de enkelte medarbejdere vil gøre alt for at stige i hierarkiet..

Jens Angelsgaard
lørdag, 6 august 2022, 17:34 17:34
Reply to  Silas

Ja du har helt ret. Jeg har på fornemmelsen, at mange fra det officielle “Overdanmark” overvåger Pers arbejde og hjemmeside med fri debat. “Ekstra Balladet” gør tilsyneladende? Jeg har set flere eksempler på, at EB med nogle dages forsinkelse har skrevet ledere, der kan se ud som om, at de er inspirerede af nogle af Pers centrale artikler? Jeg har også set et eksempel på, at de kan have skelet til noget, som jeg har skrevet her på Pers side. Derudover hungrer elementer fra Statsmagten sikkert efter at kunne rejse sigtelser imod frihedselskende personer baseret på noget, som de finder… Read more »

Irja Maria Johansson
lørdag, 6 august 2022, 9:43 09:43

Jens Angelsgaard: vedr. sidste linie til punkt ” 3 “. Min svigerfar, Frits Johan Blichfeldt Møller, var en ærlig frihedskæmper og blev skudt af gestapo via danske stikkere i 1944. Fire måneder før han blev skudt, skrev han dette til sin storesøster, der også var frihedskæmper og på det tidspunkt ved at tabe modet: ” Op med humøret, Tulle.Du skal se, der er et Par Stykker, der bliver hængt før det er din tur. Og hvis alle ordentlige Mennesker skal slaas ihjel, var det da egentligt kedeligt ikke at være imellem dem. ” Frits Johan kæmpede som de fleste andre,… Read more »

Jens Angelsgaard
lørdag, 6 august 2022, 17:51 17:51

ODE TIL JOHAN FRITS BLICHFELDT MØLLER (1913-1944)

En mand af den gamle skole

En mand af den rette støbning

En mand

der med blik for retfærdighedens horisont

gjorde op med den måde hvorpå Dybbøl Mølle maler helt ad helvede til

Han reddede op imod et tusinde menneskeliv og dermed igen tusinder af andre der ellers ville have mistet de tusinde første

Dermed blev han set i lyset af det indre lys selv en af de største

/ Jens Angelsgaard (2022)

Last edited 12 days ago by Jens Angelsgaard
Irja Maria Johansson
lørdag, 6 august 2022, 20:11 20:11

Tak af hjertet for denne ode, Jens Angelsgaard – en ode til alle frihedskæmpende mennesker som også Per Brændgaard og andre i vores tid, der vover sig ind i dette mørke netværk vi nu befinder os i, for at kaste lys på tingene. Frits Johans søn ( min afdøde mand ) betalte prisen for stikkerdrabet på sin far, ligesom Frits Johans barnebarn ( min søn ) med traumevandring, så jeg forstår udemærket når folk tier af skræk for deres egen og deres familiers liv når de står overfor uretten. Men det er bare svært for mig at forstå, at mange… Read more »

Jens Angelsgaard
søndag, 7 august 2022, 1:08 01:08

Til Irja Maria Johansson, Du og din famile har haft alvoren og livet inde på livet. Og døden. Det var også tilfældet i min familie. I 1944 blev min far som nyuddannet lærer ansat på kostskolen “Rønde Kursus”, der i dag vist nok hedder “Rønde Efterskole”. Alle lærerne var med i modstandsbevægelsen og sov med ladte våben og håndgranater under hovedpuden. De var organisatorisk i forbindelse med Randers og Hvidstengruppen. Det er klart, at da Hvidstengruppen blev rullet op, så holdtde vejret og afventede tyskernes ankomst. De var imidlertid IKKE blevet angivet. Stikkere og kollaboratører var et stort problem. I… Read more »

Last edited 11 days ago by Jens Angelsgaard
Jens Angelsgaard
lørdag, 6 august 2022, 21:25 21:25

Ja undskyld mig jeg er lyriker Så her kommer et rebelsk prosa digt midt i det hele med al sin grovkornede sandhed og dermed mentale voldsomhed: Hele pointen er at alle de kransekagefigurer som folket har sat op på en piedestal og naivt afgivet magt til – er at disse personager alle er på hold sammen IMOD befolkningen. IKKE på grund af inkompetence. IKKE på grund af tilfældigheder. IKKE på grund af 117 andre bortforklaringer. HELT BEVIDST OG MED VILJE! De HADER den Korsbækske danskhed. De HADER Lille Juleaften, Påske og Sankt Hans. De HADER pølsevogne, Himmelbjerget og Shubidua. Og… Read more »

Last edited 12 days ago by Jens Angelsgaard
Jens Angelsgaard
lørdag, 6 august 2022, 21:56 21:56

Det er desværre IKKE tid til dansk flinkeskole og Stockholmssyndrom.

Vi må starte med at turde erkende realiteternes natur.

Carsten Jensen og hele pseudo kultur eliten er bare en del af staffagen, af teaterstykkets detaljerede bagtæppe vævet af løgn på løgn på fordrejning og spin.

Fields, PLANdemien, “Krigen i Ukraine”. Det hele er Geo-politisk teater med Swab & Co. som dramaturger.

Jens Angelsgaard
søndag, 7 august 2022, 9:03 09:03

NB DISCLAIMER – Jeg er et fredeligt menneske, der går ind for det vediske princip om “Ahimsa” – “Ikke-vold” – Som også Mahatma Gandhi var fortaler for. Ifølge Ahimsa så fostrer vold mere vold og dårlig karma. Ligesom det prædikes i Jesu lære. Når jeg referer til modstandsbevægelsen, så har det IKKE at gøre med noget ønske om voldsudøvelse af nogen art under nogen omstændigheder. Der er alene tale om at referere til det illustrativt sammenlignelige i forhold til den 9. April 1940 og den 9. April 2020: socialdemokratisk regering, kollaborerende Folketing, diktater fra fremmede udenlandske magtgrupperinger, nedlukning af det… Read more »

Last edited 11 days ago by Jens Angelsgaard
Irja Maria Johansson
søndag, 7 august 2022, 9:52 09:52

Stor tak for at videregive dette interviuw, der efter min mening har sagt alt på kort tid: Naomi Wolf: “THE END of AMERICA”, Den kan googles og varer 7 minutter. Interviuwet siger tydeligt og klart hvad der behøves for at forstå vores samfund nu. Og man kan nemt misforstås, hvis det er ønsket. Jeg har ingen tanke haft om voldelig opstand når jeg har læst det du har skrevet. Du er lyriker og har udgivet flere bøger. Tak for det du fortalte om din mor og din far på Rønde højskole under krigen. Håber de på skolen underviser eleverne i… Read more »

Jens Angelsgaard
søndag, 7 august 2022, 12:09 12:09

https://youtu.be/eFz72e9jcOg

Hele dokumentaren skulle være her

Freja Hansen
Freja Hansen
torsdag, 18 august 2022, 2:02 02:02

Du er jo syg i hovedet. 🤣🤣