Jeg så “UFOer” over København i går aftes

Jeg havde en syret oplevelse i går aftes, da jeg kl. ca. 22:45 gik ud på min altan, mens jeg børstede tænder. På himlen i retning kl. 10 fra min altan så jeg ca. otte meget klart og ganske store, ovalt formede lysende objekter. Lyset var hvidt, måske lidt gulligt. Objekterne var meget massive og … Læs videre Jeg så “UFOer” over København i går aftes
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
7 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
lørdag, 6 august 2022, 11:02 11:02

kære per spændende må jeg sige- vi holder øje kh lene

lørdag, 6 august 2022, 11:25 11:25

For mig lyder det som et lysshow.. har boet i Kbh centrum i over 5 år og har flere gange set noget tilsvarende, som jeg fandt ud af var lys.. har set og læst næsten alt det materiale som er offentliggjort fra UK og USA, og synes ikke det du beskriver matcher med andre UFO beretninger, som de måske oftest observeres, da der meget sjældent ses flere end 1 uidentificeret objekt ad gangen, og da de som regel ikke lyser meget op.. med mindre du kunne føle eller se en energi påvirkning på ting eller i atmosfæren..

lørdag, 6 august 2022, 11:39 11:39
Reply to  Silas

På den anden side er det velkendt at UFO aktiviteterne stiger før mulig storkrig.. der er en kendt hændelse hvor en UFO deaktiverede en amerikansk atomraket i en silo.. kbh er 500 km fra Kaliningrad, som er fyldt med atommissiler med 500 km rækkevidde.. konflikten med Rusland kunne derfor hypotetisk være en forklaring på at det var UFOer og at der var flere som måske laver en form for forberedelse til at forhindre atom udslættelse..

mandag, 8 august 2022, 21:32 21:32
Reply to  Silas

Silas du følger det officielle narrativ – sådan som Per henholdsvis undertegnede har nævnt det her på siden.

Den med at Obama/Putin/Trump/Jesus/Aliens kommer og redder os – “Get the popcorn!” “Trust the Plan” – “Sit back and enjoy the show!” -det er FAKE “Hopium”

Der er kun os til at redde os.

Du forveksler propaganda med den ægte vare.

Alt det med militære UFO sightings kommer primært fra CIA. Og jeg beklager, men amerikansk militær og CIA er IKKE pludseligt begyndt at fortælle sandheden.

Last edited 4 months ago by Jens Angelsgaard
mandag, 8 august 2022, 22:01 22:01

Jeg er enig i at vi nok ikke ligefrem skal regne med at aliens intercepter atommissiler hvis og når de bliver anvendt.. derfor har jeg eksempelvis selv valgt at forlade kbh, og har sikret og lavet en plan for hvordan jeg forholder mig ved atomkatastrofe indtil at konflikten med Ukraine/NATO har stabiliseret sig.. på den anden side kan vi ikke udelukke at det kunne ske, da vi aldrig har oplevet at de i praksis bliver anvendt på en måde som kan true vores eksistens

mandag, 8 august 2022, 18:42 18:42
Reply to  Silas

Mere til min egen lille konspirationsteori om hvorfor du muligvis så UFO er.. Putin har tilsyneladende givet grønt lys til brug af atom bomber..

https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/putin-has-given-order-russia-27686367