Jeg så “UFOer” over København i går aftes

Jeg havde en syret oplevelse i går aftes, da jeg kl. ca. 22:45 gik ud på min altan, mens jeg børstede tænder.

På himlen i retning kl. 10 fra min altan så jeg ca. otte meget klart og ganske store, ovalt formede lysende objekter. Lyset var hvidt, måske lidt gulligt. Objekterne var meget massive og lige i mit synsfelt på himlen bagved over tagene. Jeg stirrede på objekterne i ca. 2 minutter, indtil de forsvandt. I de 2 minutter bevægede de sig langsomt og skiftede flere gange lynhurtigt position i forhold til hinanden som i spring.

Jeg blev følelsesmæssigt overvældet af oplevelsen, men efter ca. et minut koblede jeg min rationelle tænkning til. Jeg iagttog svagere og smallere lyskegler gå fra de stærkt lysende ovale objekter og ned i et samlet punkt et sted bag bygningerne foran mig. Jeg begyndte at tænke, om dette kunne være et avanceret lysshow med det samlende punkt som kilden til lyset. Det var umuligt at se, om det var lys fra jorden op mod himlen eller fra himlen ned mod jorden. Jeg tænkte så også, at det var imponerende, hvis man kunne få lyset til at blive bredere og tage den ovale og mere kraftigt lysende form for enden af lyskeglen, hvis det var et lysshow.

Jeg kunne derfor godt tænke mig at høre fra folk, som også så noget UFO-lignende på himlen over København i går aftes og fra folk, der har kendskab til begivenheder, der kan give en naturlig forklaring på fænomenet.

Hvis jeg skal komme med en mere præcis geografisk lokalitet, så kan objekterne/lysfænomenerne have været over Kastellet. Det passer med, at lyset samlede sig på jorden deromkring, så vidt jeg kunne vurdere på afstand fra min position. Objekterne, hvis det var objekter, i luften har så svævet over vandet ud for Langelinje, vil jeg vurdere.

Det er vigtigt at have et åbent sind, som dog ikke må være så åbent, at hjernen falder ud. Jeg vil derfor her liste nogle af de forskellige mulige forklaringer på min mystiske oplevelse:

  1. Lysshow fra koncert eller privat arrangement med avancerede projektører, som jeg så tilfældigvis observerede. Jeg har dog aldrig set noget lignende før.
  2. Avanceret lysshow designet til at ligne UFOer udført præcis på det tidspunkt, hvor jeg sædvanen tro går ud på min altan, børster tænder og ser på himlen – som et målrettet angreb for at få mig til at falde i UFO-fælden. Det kræver ikke meget overvågning af mig for at få timingen og placeringen til at ramme rigtigt. Hvis jeg bliver distraheret af (tro på) UFOer, så er der andre sager, som jeg så vil bruge mindre tid og energi på. Det bliver også lettere at ødelægge min troværdighed ved at stemple mig som UFO-tosse.
  3. Rigtige UFOer, som kan være enten militære fly baseret på hemmelig, avanceret teknologi – eller, teoretisk set, besøg fra ikke-jordiske væsner.

UFO står som bekendt for Uidentificeret Flyvende Objekt. Der kan være mange naturlige, logiske forklaringer på uidentificerede flyvende objekter. En fugl er f.eks. også en UFO, indtil man indser, at det er en fugl. Indtil det modsatte er bevist, så vil jeg også antage, at min “UFO”-observation i går aftes har en naturlig, logisk og udramatisk årsag, der ikke omfatter E.T.

Opdatering kl. 10:15: Jeg tog ingen billeder, da jeg ikke havde min iPhone (mit eneste kamera) ved hånden, og da jeg valgte at blive stående og iagttage i stedet for at løbe ind og hente telefonen, da kameraet i en iPhone 5 er så dårligt i mørke og på afstand, at det alligevel ikke ville føre til noget brugbart.

Tilmeld
Besked om
guest

7 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
lørdag, 6 august 2022, 11:02 11:02

kære per spændende må jeg sige- vi holder øje kh lene

Silas
lørdag, 6 august 2022, 11:25 11:25

For mig lyder det som et lysshow.. har boet i Kbh centrum i over 5 år og har flere gange set noget tilsvarende, som jeg fandt ud af var lys.. har set og læst næsten alt det materiale som er offentliggjort fra UK og USA, og synes ikke det du beskriver matcher med andre UFO beretninger, som de måske oftest observeres, da der meget sjældent ses flere end 1 uidentificeret objekt ad gangen, og da de som regel ikke lyser meget op.. med mindre du kunne føle eller se en energi påvirkning på ting eller i atmosfæren..

Silas
lørdag, 6 august 2022, 11:39 11:39
Reply to  Silas

På den anden side er det velkendt at UFO aktiviteterne stiger før mulig storkrig.. der er en kendt hændelse hvor en UFO deaktiverede en amerikansk atomraket i en silo.. kbh er 500 km fra Kaliningrad, som er fyldt med atommissiler med 500 km rækkevidde.. konflikten med Rusland kunne derfor hypotetisk være en forklaring på at det var UFOer og at der var flere som måske laver en form for forberedelse til at forhindre atom udslættelse..

Jens Angelsgaard
mandag, 8 august 2022, 21:32 21:32
Reply to  Silas

Silas du følger det officielle narrativ – sådan som Per henholdsvis undertegnede har nævnt det her på siden.

Den med at Obama/Putin/Trump/Jesus/Aliens kommer og redder os – “Get the popcorn!” “Trust the Plan” – “Sit back and enjoy the show!” -det er FAKE “Hopium”

Der er kun os til at redde os.

Du forveksler propaganda med den ægte vare.

Alt det med militære UFO sightings kommer primært fra CIA. Og jeg beklager, men amerikansk militær og CIA er IKKE pludseligt begyndt at fortælle sandheden.

Last edited 10 days ago by Jens Angelsgaard
Silas
mandag, 8 august 2022, 22:01 22:01

Jeg er enig i at vi nok ikke ligefrem skal regne med at aliens intercepter atommissiler hvis og når de bliver anvendt.. derfor har jeg eksempelvis selv valgt at forlade kbh, og har sikret og lavet en plan for hvordan jeg forholder mig ved atomkatastrofe indtil at konflikten med Ukraine/NATO har stabiliseret sig.. på den anden side kan vi ikke udelukke at det kunne ske, da vi aldrig har oplevet at de i praksis bliver anvendt på en måde som kan true vores eksistens

Silas
mandag, 8 august 2022, 18:42 18:42
Reply to  Silas

Mere til min egen lille konspirationsteori om hvorfor du muligvis så UFO er.. Putin har tilsyneladende givet grønt lys til brug af atom bomber..

https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/putin-has-given-order-russia-27686367

Silas
lørdag, 6 august 2022, 12:49 12:49
Reply to  Silas