UFOer kan være holografisk bedrag

Hvad gør man, hvis folket er ved at opdage et stort bedrag, som man i den globale elite er i gang med? Man udfører selvfølgelig et endnu større bedrag! Så kan folk rende efter det større bedrag, mens det mindre bedrag kan få lov til at fortsætte uden ordentig efterforskning. Hvad er et større bedrag … Læs videre UFOer kan være holografisk bedrag
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
7 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
lørdag, 6 august 2022, 14:55 14:55

ja- du har ret, men det kan jo også være rigtigt??jeg tror der er besøg fra anden/andre planeter/Lene

Jens Angelsgaard
lørdag, 6 august 2022, 15:24 15:24
Reply to  Lene

Lene – de ægte observationer bliver IKKE delt med befolkningen.

De “UFOER” og “Aliens” som vi får kendskab til er iscenesatte Hollywood illusioner.

Silas
lørdag, 6 august 2022, 15:56 15:56

Ja der er uden tvivl noget i gære på den front.. ellers ville Pentagon ikke fornylig offentligt bekræfte at UFOer potentielt kan udgøre en trussel.. og der har tilsvarende været en offentlig høring om emnet. det virker som om myndighederne i USA drypvis forbereder folk til næste “new normal”. Teknologisk kan man nu også lave 100% optiske UFOer, så der er bestemt mulighed for misbrug af denne frygt.

Lene
lørdag, 6 august 2022, 19:07 19:07

tak for jeres informationer. Selvfølgelig/tak

Søren
lørdag, 6 august 2022, 19:26 19:26

Hvordan kan en person som skal forestille at være “vægtløs” tabe en skrue ombord på “zero gravity ISS”? Prøv at se denne video med klip fra Nasa og andre “Space agencies”, hvor der mildest talt sker mystiske ting, som klart indikerer at det er fusk der foregår. “The Great Space Lie – Globe Indoctrination” https://www.youtube.com/watch?v=uIIpSt3aEdU Hvis man så fortsætter sine undersøgelser derfra åbner der sig kun yderligere indikationer – eller hvad jeg vil kalde klare beviser på dette (undersøg og bedøm selv). Jeg ser ikke andet end skatteyderbetalt fusk, når vi taler om alle verdens landes “Space agencies” – det… Read more »

Last edited 12 days ago by Soren
Flemming Thorup
lørdag, 6 august 2022, 23:18 23:18

Se DR Steven Greer. The cosmic false flag staged ufo attack. På YouTube og er 3 timer lang.