Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Mand opsporer læge, der gav familiemedlem vaccinen og døde

I Australien har en meget vred mand angiveligt opsporet den læge, der gav et af mandens familiemedlemmer covid-19-vaccinen, og som døde derefter. Videoen er tilsyneladende optaget af en medpassager i lægens bil. Den vrede pårørende mand står udenfor bilen i bar overkrop og tæsker løs på bilens side, sidespejl og vindue. Det vides ikke, om […]

I Australien har en meget vred mand angiveligt opsporet den læge, der gav et af mandens familiemedlemmer covid-19-vaccinen, og som døde derefter. Videoen er tilsyneladende optaget af en medpassager i lægens bil. Den vrede pårørende mand står udenfor bilen i bar overkrop og tæsker løs på bilens side, sidespejl og vindue. Det vides ikke, om […]
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x