Mand opsporer læge, der gav familiemedlem vaccinen og døde

I Australien har en meget vred mand angiveligt opsporet den læge, der gav et af mandens familiemedlemmer covid-19-vaccinen, og som døde derefter. Videoen er tilsyneladende optaget af en medpassager i lægens bil. Den vrede pårørende mand står udenfor bilen i bar overkrop og tæsker løs på bilens side, sidespejl og vindue. Det vides ikke, om … Læs videre Mand opsporer læge, der gav familiemedlem vaccinen og døde
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Irja Maria Johansson
søndag, 7 august 2022, 12:25 12:25

Ja, det er ikke nemt når ens kære dør af Phizers såkaldte vacciner, som Pheizer ikke vil oplyse os borgere om hvad består af. Bliver man ramt af sorg,reageres der på mange måder. Man ved aldrig selv hvordan. Men hvorfor vil Pheizer ikke fortælle os hvad der er i vaccinerne? Skal de ikke det efter loven ? Ved de det ikke selv ? Jeg mener at have hørt, at EUs Ursula von der Leyens mand, direktøren for Pheizer ikke har villet lade sig vaccinere. Hvorfor vil han ikke det mon ? Lad os håbe det bedste de af os, der… Read more »

Mads Buhl
søndag, 7 august 2022, 17:58 17:58

REF: VEND DEN ANDEN KIND TIL

Well – glem ikke, at meget tyder på, at fx. Mahatma Gandhi var et vel iscenesat britisk (uddannet) værktøj, som med ikke-volds-oprør-filosofi, mild ulydighed & Salt March whatsoever overfor det brutale britiske kolonistyre i Indien, i virkeligheden blot gav de britiske magthavere tid til i relativ fred & ro, at kunne omstrukturere værdier i Indien, således at stort set alle plantager etc. forblev under britisk kontrol & ejerskab til dato – omend delvist via stråmænd.

Smart nok udtænkt af City of London…

Silas
mandag, 8 august 2022, 11:38 11:38

I dag fik jeg lige overtalt en af mine forældres venner som jeg har kendt hele livet til ikke at tage 4 stik.. hvor er det dejligt når det lykkedes, og husk at kampen langt fra er slut, til efteråret vil dem som kommer til at tage 4 stik formentligt være så ødelagte at de vil have meget begrænset levetid tilbage..

Silas
mandag, 8 august 2022, 11:51 11:51
Reply to  Silas

PS. Jeg håber virkelig at sundhedsstyrelsen læser mit indlæg.. særligt dig Søren Brostrøm, må du få 🙉kopper langt op i endetarmen..