Nyt i UFO-sagen: Samme fænomen observeret i Tisvilde – med video

En 37-årig kvinde og hendes 15-årige datter observerede samme type UFO-fænomen i Tisvilde kort efter, jeg observerede det på Østerbro. Hun optog en video, som jeg deler her: Videoen er meget mørk, men man kan se et uidentificeret flyvende objekt på nattehimlen. Det ligner det samme, som jeg så. Jeg så bare flere af dem … Læs videre Nyt i UFO-sagen: Samme fænomen observeret i Tisvilde – med video
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned or Total abonnement per år og være logget ind.
14 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Daniel Lehmann
Daniel Lehmann
søndag, 7 august 2022, 9:34 09:34

Jeg har også set i hillerød. Elena Denaan (https://www.youtube.com/watch?v=hrJ1fLWk2B4), Robert Earl White (https://www.youtube.com/watch?v=jsq1ypSTGLk) og mange andre (Alex Collier, William Tompkins (månelandingen), Journey to truth podcast, Michael Salla, Lily Nova) kan beskrive samme fænomen. Hvis man ikke er inde i hvad der foregår med Nasa og James Web Telescopet kan man nemt se bort fra at der er rigtig meget trafik oppe på himlen. Jeg har sammen med min søster 5 gange oplevet at de blinker tilbage hvis man spørge dem. Ved godt det lyder åndsvagt, men ideen er at folk så småt vender sig til tanken om at vi ikke… Read more »

Last edited 1 month ago by Daniel Lehmann
Jens Angelsgaard
mandag, 8 august 2022, 8:41 08:41
Reply to  Daniel Lehmann

FAKE ALIEN INVASION har været på tegnebrættet i mindst 75 år. Officielt er verdens hurtigste fly Mach 3 “Blackbird”, der er 70 år gammelt. Tror du på det? DARPA havde internet 30 år før det fandtes officielt. Tyskland havde raketter og jetfly, imens de allierede kun havde propelfly. For 80 år siden eksperimenterede tyskerne med “flyvende tallerkener”. Mange mener, at hemmelige militære programmer har “anti-gravity-technology”. Desuden er det en gammel kendt plan for de totalitære globalister at “Aliens” kommer og “redder” Menneskeheden. Og så skal vi alle samle os under en samlet New World Order verdensregering – der så kommunikerer… Read more »

Daniel Lehmann
Daniel Lehmann
mandag, 8 august 2022, 10:59 10:59

Jeg tænker at der absolut er en plan med holografisk teknologi om at skræmme os fra vid og sans lidt som i Hollywood film. Jeg vil dog stadig opfordre til at se interviews med William Tompkins og lignende (George Green) der har arbejdet på de højeste planer inden for den amerikanske regering. Men der er absolut også positive (kan kun snakke fra egen erfaring) der prøver at “normaliserer” at vi ikke er og aldrig har været alene i universet eller på jorden. Og det er et samarbejde med NASA som er i fuld gang med at komme med evidens om… Read more »

Charlotte
søndag, 7 august 2022, 11:18 11:18

Det eneste jeg kan se, er sort skærm.
Husk lige hvad UFO betyder.
Det kan dække over alt, som vi ikke ved hvad er.

Silas
søndag, 7 august 2022, 13:33 13:33

Spændende med de nye oplysninger! For mig at se er den måde objektet bevæger sig på, hvor den bryder tyngdeloven en klassisk UFO karakteristik da det er teoretisk umuligt at flyve på den måde. derudover er belysningen også korrekt hvis det er en UFO som ikke har gang i noget andet end at observere. Med de nye oplysninger er jeg meget overbevist om at det er en UFO og ikke blot lys eller droner..

Jens Angelsgaard
mandag, 8 august 2022, 8:44 08:44
Reply to  Silas

Jumping to conclusions?

Silas
mandag, 8 august 2022, 8:58 08:58

Men igen, det kan selvfølgelig også hænge sammen med den hologram problemstilling som Per har skrevet om..

Silas
mandag, 8 august 2022, 8:57 08:57

Efter at Pentagon offentligt i år har bekræftet at der jævnligt er UFOer på jorden, og da vi nu har to uafhængige beretninger, hvor den ene har optaget det, og hvor flyvningen kan ses, synes jeg ikke det er for tidligt at det må formodes at være UFOer, enten fra en anden civilisation, eller at eksempelvis Rusland har fået denne teknologi fra en anden civilisation..

Silas
mandag, 8 august 2022, 9:02 09:02
Reply to  Silas
Mike
Mike
mandag, 8 august 2022, 8:10 08:10

Svært at se pga blæst 😂

Jens Angelsgaard
mandag, 8 august 2022, 8:44 08:44
Reply to  Mike

Et dejligt jordnært svar. Tak.

Torkil
mandag, 8 august 2022, 9:27 09:27

Om den komplicerede og fordækte UFO-sag vil jeg meget anbefale Dr Steven Greers særdeles omfattende studier. Jeg har fulgt ham i 30 år fra han opgav sin stilling som akut-læge for at afklare UFO-sagen. Der findes et kolossalt materiale med masser af kvalificerede vidne-udsagn.
Vælg selv: https://siriusdisclosure.com/

Torkil
lørdag, 13 august 2022, 10:28 10:28

Jeg synes jeg vil nævne, at der ifølge talspersonen, dæknavn COBRA (forkortelse af COmpression BReak Out) har været krig i mange år imellem en undergrunds-gruppe i forbindelse med Galaktisk Føderations rumskibe imod de skjulte magthavere på vor klode.
De prøver at befri os, men det store problem er, at der trues med atom-krig, hvis rumskibe viser sig offentligt.
Se evt mere på: http://2012portal.blogspot.com/ eller: https://prepareforchange.net/