Kategorier
Mere nyt Nyhedsbloggen

Nyt i UFO-sagen: Samme fænomen observeret i Tisvilde – med video

En 37-årig kvinde og hendes 15-årige datter observerede samme type UFO-fænomen i Tisvilde kort efter, jeg observerede det på Østerbro. Hun optog en video, som jeg deler her: Videoen er meget mørk, men man kan se et uidentificeret flyvende objekt på nattehimlen. Det ligner det samme, som jeg så. Jeg så bare flere af dem […]

En 37-årig kvinde og hendes 15-årige datter observerede samme type UFO-fænomen i Tisvilde kort efter, jeg observerede det på Østerbro. Hun optog en video, som jeg deler her: Videoen er meget mørk, men man kan se et uidentificeret flyvende objekt på nattehimlen. Det ligner det samme, som jeg så. Jeg så bare flere af dem […]
14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x