Sukkerfjendsk og vaccineglad: Forskere kritiserer WHO’s sundhedspolitik

WHO kan godt lide at diktere nationalstaters sundhedspolitik. Ikke kun indenfor corona og vacciner, også indenfor ernæring og sukker.

For nylig publicerede The American Journal of Clinical Nutrition en videnskabelig artikel, der kritiserer WHOs anbefaling om at reducere indtagelsen af tilsat sukker fra alle kilder til under 10 % af det daglige energiindtag for at støtte det samlede sundhed.

Forskerne bag artiklen, som selv angiver at de ikke har nogen særinteresser i sukkersagen, argumenterer for, at WHOs anbefaling ernæringsvidenskabeligt set er forkert. Der er nemlig stor forskel på den ernæringsmæssige virkning af forskellige typer sukkerholdige fødevarer. Forskerne nævner sukkerholdige morgenmadsprodukter som eksempel på en type sukkerholdig mad, der kan bidrage med værdifuld næring. De nævner også, at der er forskel på virkningen af sukker, der bliver indtaget i drikkevarer og sukker, der bliver indtaget i madvarer. Sukker indtaget i drikkevarer feder mere, end sukker indtaget i madvarer.

Forskerne påpeger også, at WHOs sukkerfjendske politik driver forbrugerne i armene på erstatningsprodukter med kunstige sødemidler, som kan bevirke vægtøgning, kræft og bivirkninger.

Jeg tænker, at hvis sukkerindustrien vil omgå WHOs benspænd for sukkersalget, så bliver de nødt til at blive sponsorer af WHO. Sukkerindustrien er i modsætning til vaccineindustrien ikke sponsor af WHO. Dette er efter min vurdering den primære årsag til, at WHO stemmer sukker ude og vacciner inde i sundhedsvarmen. Det kan man kalde finansiering, politik eller korruption afhængig af politisk observans.

Kilde: Yan RR, Chan CB, Louie JCY. Current WHO recommendation to reduce free sugar intake from all sources to below 10% of daily energy intake for supporting overall health is not well supported by available evidence. The American Journal of Clinical Nutrition, Volume 116, Issue 1, July 2022, Pages 15–39.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Konzior
søndag, 7 august 2022, 9:44 09:44

Naturligt frugt sukker er den ypperste form for sukker som der findes. Faktisk kan det ses på dit tarmsystem at du er skabt til at spise frugter. Frugt sukker udemærker sig blandt andet ved at være den eneste form for sukker der ikke kræver insulin for at blive opdaget i cellerne. Og derfor kan man faktisk komme af med sin sukkersyge ved kun at spise frugter. Menneskets tarmsystem er nærmest identisk med primaternes. Det vil sige ca. 12 gange længden af rygraden og tarmvæggens overflade er særlig stor, fordi den består af mikroskopiske fingerlignende fremspring kaldt villi. Jeg har selv haft stort… Read more »

Jens Angelsgaard
søndag, 7 august 2022, 12:25 12:25

Hovedingrediensen i fremstillingen af “Aspartam” er fæces fra genmodificerede E Coli-bakterier.

Oprindeligt Produceret af Monsanto.
Og FDA godkendt af Donald Rumsfeld.

Velbekomme!

https://naturallysavvy.com/eat/aspartame-the-artificial-sweetener-made-from-poop/