Video: Journalist overfaldet af Brøndby-hooligan i dag

Jeg gik i eftermiddag en tur hen til Parken for at studere unge mænd, der misbruger deres kampgejst til kunstige konflikter. Med andre ord: Fodboldfans og især de voldelige af dem, hooligans, til dagens kamp mellem FCK og Brøndby. Jeg filmede min journalistiske studietur med min telefon. Det startede ganske fredeligt, men da jeg så … Læs videre Video: Journalist overfaldet af Brøndby-hooligan i dag
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
16 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
søndag, 7 august 2022, 21:18 21:18

VIDEO 2: Ham, der reagerer, kan være en såkaldt “Agent Provocateur” – altså en PET ansat infiltrator – der er en essentiel del af det kæmpestore maskeneri af designet mind control – som fodbold for milliarder er. Eksempler på indikationer på, at han kan være en “Agent Provocateur” for PET: – Han står i umiddelbar forlængelse af de uniformerede betjente – Han er høj og veltrænet – Han har været soldat og befalingsmand (en del af min fagekspertise at kunne spotte på lang afstand) – Han optræder som kommandør for “eksercer-pladsen”- både for hooligantropperne, politikorpset, pressekorpset og de civile tilskuere… Read more »

PET
PET
lørdag, 13 august 2022, 20:46 20:46

Shit du har det vildt i din fantasi verden, hvilke stoffer tager du. Intet af det du skriver er i nærheden f sandheden. Det er mig du omtaler PET agenten. Og Per du kom gående små grinende og uden nogen former for pressekort med din telefon og filmede os. Du søger konfrontationen så du kan lave disse ligegyldige opslag og politiet vil også skide dig et stykke. Shit du har et sølle liv

Jens Angelsgaard
mandag, 8 august 2022, 1:39 01:39

Præcisering – det er ham der fører ordet i video 3 – som jeg refererer til. Ham der reagerer i video 2 er efter min opfattelse sikkert også PET/under cover, men IKKE befalingshavende eller højst rangerende.

Marie
mandag, 8 august 2022, 8:49 08:49

Af hjertet tak for at vise hvor fordummende fodbolden er. Den er langt mere skadelig for vores børn og vores værdier i samfundet, end hvad folk umiddelbart tror. Danmarks voksne mænd er som besatte af fodbold, så kan de rigtig få aflad for alle frustrationer. Suk. De burde se dem selv udefra. Det gælder også den ellers fredelige familiefar. De lever og ånder for fodbolden, den står jo højere end familien og al sund fornuft og empati bliver tilsidesat.. Jeg mener, at sporten, særligt fodbolden er katastrofalt, for et velfungerende samfund. Det starter med vores uskyldige børn, som groomes til… Read more »

Last edited 1 month ago by Marie
Jens Angelsgaard
mandag, 8 august 2022, 11:36 11:36
Reply to  Marie

Marie, tak for mange gode betragtninger. “Sport” som tilskuesport kan få danskerne til at stimle sammen, men angreb på deres basale frihedsrettigheder fra “Team WHO/WEF” kan IKKE!? Moderne fodbold blev etableret i 1863 i “House of Free Masonry” i London. Der er tale om mind control metoder, der er urgamle. Fra det gamle Rom for eksempel “Del og hersk” Når befolkningen er optaget af pseudokampe som fx “FCK imod FCN imod FCM” henholdsvis “MetteF imod Pernille imod Inger” – “Rød imod Blå” – “Sorte imod hvide imod brune” – “Kristne imod muslimer”, “Russere imod EUere” et cetera et cetera –… Read more »

Marie
mandag, 8 august 2022, 11:48 11:48

Wow, ER det stiftet af free mason, puh…
Ja, jeg ser også det folkelige bedrag forført af ligegyldigheder som sport, tv. etc, med en kontrolleret opposition i politik, krig osv. Det er tydeligt når man ser én global elite arbejde mod én verdensregering med fuld kontrol og transhuman agenda, og når de forskellige organistationer lyver og forfalsker som det driver.

Vil du hjælpe mig med kilde til fodbold og freemason? Jeg har ikke kunne finde noget konkret bevis..

Jens Angelsgaard
mandag, 8 august 2022, 19:59 19:59
Reply to  Marie

Hej Marie, dejligt at du er vågen og årvågen. Ja – vi er i en fase – hvor offentlige medier og myndigheder lyver direkte. Der er taler om netværk af magtpyramider, magtcirkler og grupperinger. Internettet blev skabt af DARPA. Der er organiseret i en organisk struktur. Det samme er magtnetværkene. Dermed bliver de sværere at gennemskue og at udfordre. Der er tale om en Medusa- skikkelse med tusinder af slanger voksende ud af skikkelsens hoved. Der er tale om et årtusinde gammelt bevidst udtænkt forvirringskoncept. Det er dog muligt at pege på nogle centrale mekanismer bag røgsløret. Alle statsstøttede “medier”… Read more »

Last edited 1 month ago by Jens Angelsgaard
Marie
søndag, 14 august 2022, 17:59 17:59

Ja, det lyder meget rigtigt det du skriver, ud fra hvad jeg også har undersøgt. Arbejdsbierne oplever formentligt en ustyrlig magt, selvom de blot ‘parerer’ ordre. Må de en dag indse systemets opbygning, og tage afstand.. Per skrev på et tidspunkt om vertikal og horisontal krig. Den udspilles horisontalt, så vi bekæmper hinanden indbyrdes, men i virkeligheden (den virkelige krig) er den vertikale, da befolkningen bekæmpes og undertrykkes af de højeste magtfulde mennesker.

Jens Angelsgaard
mandag, 8 august 2022, 11:40 11:40

“Giv folket skuespil og brød” – det vil blandt andet sige at når befolkningen er mæt og underholdt – så er den under kontrol.

Jens Angelsgaard
tirsdag, 9 august 2022, 2:37 02:37

Eksempel på en pseudo-sag: En Brøndbyfan – der kan være en “agent provocateur” – forlanger igår i S-toget – at en anden passager skal tage sin FCK-trøje af og give ham den. Denne episode går viralt i danske medier. Derpå starter en anden Brøndby fan en indsamling til indkøb af FCK fantrøjer til FCKerne. Dermed er der designet to modsatrettede emotionelle positioner, som fodboldfans og andre danskere kan indtage – og så kan de skændes om det. Det ligner designet “Del og Hersk”. Ydermere havde Per Brændgaard her på sin side et indslag med titlen “Tøjkriminel på Østerbro” – som… Read more »

Last edited 1 month ago by Jens Angelsgaard
Den lange
Den lange
lørdag, 13 august 2022, 14:21 14:21

Hold kæft en en bræk, jeg så din opførelse med egene øjne, du stod og grinede de såkaldte “hooligans” op i hovedet, mens du ikke kunne komme tæt nok på, uden på nogen måde at vise du var journalist!!
Du burde ha taget dit pressekort hvis du overhovedet har et, du bringer skam over rigtige jounalister!
Håber en dag din respektløse opførsel vil give dig en omgang karma!!