Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Video: Journalist overfaldet af Brøndby-hooligan i dag

Jeg gik i eftermiddag en tur hen til Parken for at studere unge mænd, der misbruger deres kampgejst til kunstige konflikter. Med andre ord: Fodboldfans og især de voldelige af dem, hooligans, til dagens kamp mellem FCK og Brøndby. Jeg filmede min journalistiske studietur med min telefon. Det startede ganske fredeligt, men da jeg så […]

Jeg gik i eftermiddag en tur hen til Parken for at studere unge mænd, der misbruger deres kampgejst til kunstige konflikter. Med andre ord: Fodboldfans og især de voldelige af dem, hooligans, til dagens kamp mellem FCK og Brøndby. Jeg filmede min journalistiske studietur med min telefon. Det startede ganske fredeligt, men da jeg så […]
16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x