Kategorier
Mere nyt Nyhedsbloggen

Jeg holder foredrag for Frihedslisten i København på fredag

Jeg holder mit nye foredrag Ny Sundhed – med sandhed og frihed for Frihedslisten nu på fredag den 12. august. I foredraget vil jeg argumentere for vigtigheden af at holde op med at lyve om sundhed, og hvorfor sundhed uden frihed er en samfundskritisk sygdom. Det bliver både alvorligt og sjovt – som sædvanlig. Arrangementet […]

Jeg holder mit nye foredrag Ny Sundhed – med sandhed og frihed for Frihedslisten nu på fredag den 12. august. I foredraget vil jeg argumentere for vigtigheden af at holde op med at lyve om sundhed, og hvorfor sundhed uden frihed er en samfundskritisk sygdom. Det bliver både alvorligt og sjovt – som sædvanlig. Arrangementet […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x