Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

UFO’er bliver mainstream – men hvorfor?

Der er flere tegn i tiden på, at det er ved at blive mainstream at studere UFO’er og tro på aliens. Planetarium i København havde for nylig et arrangement med overskriften UFOerne er tilbage. Der var tilsyneladende tale om et seriøst arrangement med medvirkende fra den danske mainstream-intelligentsia, herunder Søren K. Villemoes, der er journalist […]

Der er flere tegn i tiden på, at det er ved at blive mainstream at studere UFO’er og tro på aliens. Planetarium i København havde for nylig et arrangement med overskriften UFOerne er tilbage. Der var tilsyneladende tale om et seriøst arrangement med medvirkende fra den danske mainstream-intelligentsia, herunder Søren K. Villemoes, der er journalist […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x