UFO’er bliver mainstream – men hvorfor?

Der er flere tegn i tiden på, at det er ved at blive mainstream at studere UFO’er og tro på aliens. Planetarium i København havde for nylig et arrangement med overskriften UFOerne er tilbage. Der var tilsyneladende tale om et seriøst arrangement med medvirkende fra den danske mainstream-intelligentsia, herunder Søren K. Villemoes, der er journalist … Læs videre UFO’er bliver mainstream – men hvorfor?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
tirsdag, 9 august 2022, 11:56 11:56

godt og tak for du vil være opmærksom på disse mærkelige ting, som vi ikke ved om er sandt kh Lene

Jens Angelsgaard
tirsdag, 9 august 2022, 15:16 15:16

Per – dit oplæg giver en meget fin introduktion til flere forskellige tilgange til fænomenet. Jeg har selv primo 2017 i dagslys fotograferet et Uidentificeret Flyvende Objekt over Lissabon. Det var bare IKKE det jeg ville. Jeg opdagede det først ved gennemgang af mine fotografier fra den pågældende dag. I dette tilfælde er mit bud, at der var tale om “Jordbo Teknologi”, som bare IKKE er offentligt kendt. Jeg har også i sin tid simpelthen mødt og fysisk krammet en Alien! Der faktisk lignede E.T. til forveksling! Det var i Universal Studios i Hollywood. Et besøg, der iøvrigt sidenhed kraftigt… Read more »

Last edited 1 month ago by Jens Angelsgaard