Ekstra Bladet anklages for mobning af Barbara Bertelsen – men det kan være langt værre

I mandags sendte Ekstra Bladet et fly med bannerteksten “Gå nu hjem, Barbara” i luften for at flyve rundt over Christiansborg. Samme aften sendte Barbara Bertelsens fagforening DJØF en pressemeddelelse ud, hvor de beskylder Ekstra Bladet for mobning. Endnu senere samme aften bragte TV2 historien om, at Ekstra Bladet med chefredaktør Knud Brix i spidsen … Læs videre Ekstra Bladet anklages for mobning af Barbara Bertelsen – men det kan være langt værre
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
onsdag, 10 august 2022, 15:42 15:42

Administrerende direktør i DJØF Et-eller-andet Therkildsen kan have haft et kort koordinerende møde med Master i Afrikastudier Mette Frederiksen, ligeledes Master i Afrikastudier Knud Brix og Barbara Bertelsen. Hvor mødet i givet fald har fundet sted skal jeg ikke gøre mig klog på? Måske var det på Zoom? Det var i hvert fald ikke på Messenger for den kender Statsministeren officielt ikke! Heller ikke selvom hun under den gestaltede plandemi kun offentliggjorde mange af sine meddelelser på Facebook. Mødet kan have været afholdt i den kopi af “Saurons Sorte Tårn i Mordor”, der står på Amager – og som kollegaen… Read more »

Jens Angelsgaard
onsdag, 10 august 2022, 18:53 18:53

Ja dateret 2014 – sikkert et populært studie for folk, der planlægger kulturimport til Danmark i retning af “Bananrepublik”? Knud Brix har desuden for tre år siden været på “pilgrimstejse” til det afrikanske land Liberia for at “flirte med” (interviewe) en folke- og børnemorder – der i 1990erne dræbte mere end 20.000 – tyve tusinde mennesker. Altså det finder jeg IKKE særligt betryggende? Heller ikke selvom det vinkles / spinnes som noget andet. Kommer til at tænke på, at World Economic Forum også fornylig har udvalgt en håndfuld afrikanere som “” New Young Global Leaders”, der er sendt på fire… Read more »