Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Stor kriminalitet: Hvad kan vi lære af Minksagen?

Ud fra et propagandafagligt og kriminologisk perspektiv kan vi lære flere ting af Minksagen, bl.a.: Hvis du vil slippe afsted med alvorlig, organiseret kriminalitet, så brug højtstående personer i embedsværket og regeringen som håndlangere, da de kan undskylde deres kriminelle handlinger med politik, panik, inkompetence, hastværk og fejl. Når alvorlig, organiseret, folkeskadelig kriminalitet bliver italesat […]

Ud fra et propagandafagligt og kriminologisk perspektiv kan vi lære flere ting af Minksagen, bl.a.: Hvis du vil slippe afsted med alvorlig, organiseret kriminalitet, så brug højtstående personer i embedsværket og regeringen som håndlangere, da de kan undskylde deres kriminelle handlinger med politik, panik, inkompetence, hastværk og fejl. Når alvorlig, organiseret, folkeskadelig kriminalitet bliver italesat […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x